Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ (ΠΑΙΔΩΝ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στην τελευταία αναμέτρηση της β’ φάσης του Β’ ομίλου (παίδων) ΕΣΚΑΒΔΕ θα βρεθούν στην Παραμυθιά , η ομάδα της Παραμυθιάς με τη Νικόπολη. Η κατάταξη των ομάδων είναι ήδη γνωστή με την Νικόπολη δεύτερη στον όμιλο και την Παραμυθιά τρίτη.
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Πρέβεζα (31/1) η Νικόπολη είχε κερδίσει δύσκολα με 58-52 , με την Παραμυθιά να πλησιάζει επικίνδυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Σήμερα (Μ. Δευτέρα 29/3/2010) οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν επιδιώκοντας η κάθε μία τη νίκη , περισσότερο για λόγους γοήτρου.
Φυσικά για τη Νικόπολη τα στοιχεία είναι περισσότερα και άρα πιο αξιόπιστα. Έτσι η Νικόπολη έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 668 π. (πρώτος ο ΑΓΣΙ )  και την τέταρτη καλύτερη άμυνα , πίσω από ΑΓΣΙ , ΠΑΣ (2 μηδεν.) και την Παραμυθιά. Βάζει 60,72 πόντους Μ.Ο. σε κάθε αγώνα και δέχεται 54,6 π. Έχει επίσης τη δεύτερη καλύτερη διαφορά πόντων  +67 με πρώτο τον ΑΓΣΙ  +281.
Σχετικά με τους παίχτες ο Μπουτόπουλος είναι πρώτος με Μ.Ο. 18,6 π/αγώνα , 2ος ο Ντούσιας με 11,3 π/αγώνα και 1, 3 τριπ./ αγώνα , 3ος ο Τζώρας με 10 π/αγώνα και σχεδόν 1 τρίπ/αγώνα, 4ος ο Αρταβάνης με 8,5 π/αγώνα και 1,5 τρίπ. (έχει το ρεκόρ τριπόντων με 7 σε ένα αγώνα), 5ος ο Βουκελάτος με 7,75 π/αγώνα  . 6ος ο Φίτσας με 3,1 π/αγώνα. Ακολουθούν Δενδρινός , Λάππας , Σακκάς , Τσουμάνης.
Η Παραμυθιά έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με τους (ΑΓΣΙ , Νικόπολη) να προηγούνται και την τρίτη καλύτερη άμυνα (πίσω από ΑΓΣΙ και  ΠΑΣ ). Βάζει 55 πόντους Μ.Ο. σε κάθε αγώνα και δέχεται 53. Έχει επίσης την τρίτη καλύτερη διαφορά πόντων  +20 .
Για τους παίχτες της τα στοιχεία είναι από 7 μόνο αγώνες και έτσι υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας . Πάντως φαίνεται ότι τρεις είναι αυτοί που σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο με τον  Άγγελο Γκάτζια να είναι πρώτος με Μ.Ο. 24,4 π/αγώνα  και 1 τριπ/αγώνα. 2ος ο Μάστορας με 15,1 π/αγώνα και 1 τρπ/αγώνα , 3ος ο Μπαμπάς Ε. με 7,57 π/αγώνα . Ακολουθούν οι Τριάντης 2 π/ αγώνα , Μώκος 2 π/ αγώνα , Μπαμπάς Μ, Γκίκας.
Συμπέρασμα : Τυχεροί αυτοί που θα δουν το παιχνίδι. Αν οι δύο ομάδες παίξουν ελεύθερα θα γίνει ένας υπέροχος αγώνας.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια. Κάνετε καταπληκτική δουλειά. Μακάρι εκεί που θα πάμε (σε λίγο αναχωρούμε) να βρούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να παρακολουθήσουμε ένα ελεύθερο κι ωραίο παιχνίδι. Πρέπει να τονίσω τη σπουδαία δουλειά που έγινε σ' 'ολες τις ομάδες του ομίλου μας. Και οι ομάδες που έμειναν εκτός τετράδας έπαιξαν ωραίο μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες. Πιστεύω ότι παίζουμε καλύτερο μπάσκετ απ' τις ομάδες του νότιου ομίλου. Αλλά προσοχή. Δεν πρέπει να τις υποτιμήσουμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίχτες σ' όλες τις ομάδες. Σταμούλης, Ξουργιάς, Μουστρούφας, Γιώτης είναι ολοκληρωμένοι, για την ηλικία τους, παίκτες κι ένας πολύ καλός ψηλός στον Παναιτωλικό. Οι ομάδες που παίζουν μάλιστα εκτός έδρας θα πρέπει να πάνε καλά προπονημένοι κι όχι χαλαροί. Να κλείσω με κάτι ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να είναι 1η η Αμφιλοχία και 2ο το Μεσολόγγι. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΘΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Έγραψα μια πέρίπτωση να κάνει 2 ήττες αλλά είναι μηδαμινή γιατί αντιμετωπίζει στον ένα αγώνα την αδύναμη ΑΡΤΑ ΣΑΓ. Βέβαια μπορεί να "διαλέξει" αντίπαλο ΦΑΙΑΚΑ ή ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που προσωπικά πιστεύω δεν θα το κάνει. Θεόδωρος Μυζίκος.