Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΙΝΙ96 2010 = ΑΓΣΙ. ΑΓΣΙ – ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ: 63-37

Διατηρώντας το αήττητο και τον περυσινό τίτλο η ομάδα των ΜΙΝΙ96 του ΑΓΣΙ κέρδισε πανάξια και φέτος τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΚΑΒΔΕ.
Στο κλειστό ΔΑΚ Ηγουμενίτσας , στον τελικό που έγινε σήμερα Κυριακή 9/5 με αντίπαλο τον Κερκυραικό , η ομάδα του Παναγιώτη Κουβάτση στέφθηκε πρωταθλήτρια ύστερα από άνετη νίκη με σκορ 63-37.  
Όλα τα παιδιά του ΑΓΣΙ έπαιξαν υπέροχα και διακρίθηκαν για το πάθος τους. Ήταν πραγματικά φανταστικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Από την υπέροχη ομάδα του Κερκυραϊκού που άξια έφτασε στον τελικό κορυφαίοι ήταν οι Κάντας ,Χονδρογιάννης και Μοναστηριώτης.
Η διαιτησία , παρά τα πολλά λάθη της , ευτυχώς δεν κατάφερε να επηρεάσει το αποτέλεσμα.
Ο coatch του ΑΓΣΙ φανερά συγκινημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος μας είπε:
«Σήμερα συμπληρώσαμε 2 χρόνια αγώνων κερδίζοντας 2 πρωταθλήματα χωρίς ήττα. Όλα  αυτά οφείλονται στην πολύ σκληρή δουλεία των παιδιών και όλοι εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που ανταμείφθηκαν οι κόποι τους. Ένα τεράστιο μπράβο από τη δική μου πλευρά. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον έφορο της ομάδος Νίκο Κασιούμη , στον υπεύθυνο ακαδημιών του ΑΓΣΙ  Βαγγέλη Παππά αλλά και στους γονείς των παιδιών που πάντα με βοηθούν στο έργο μου. Από  εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για μας αφού του χρόνου με βάση τους 96αρηδες θα παλέψουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και στο παιδικό κάτι που αποτελεί τεραστία πρόκληση και θέλουμε να πετύχουμε πάλι. Τέλος θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον κ. Αντώνη Ασπιώτη για το εξαιρετικό του ήθος. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό του.»
Δεκάλεπτα : 13-3 , 33-16 ημ,  43-26 , 63-37.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ :
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης Π.) : Γεωργίου 2, Μπέλλος , Χαρίσης , Καραμπίνης 10, Βόβολης, Παππάς Β 4, Γκαραμέτσης 2, Μπουρδούκης 8 , Θειακός 15, Τσακανίκας 14, Δήμος 2, Μπαλτζής 6 .  
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ (Ασπιώτης) : Γράψας , Κάντας 10, Βελλέλης, Γραμμένος , Κοσμάτος, Χονδρογιάννης  12,  Μουρίκης, Μοναστηριιώτης 13, Καβαδίας,  Κοτανίδης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: