Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Τουρνουά Basket 3on3 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε από το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ το τουρνουά 3on3 . Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) και η συμμετοχή των παιδιών ικανοποίησε τις προσδοκίες των διοργανωτών αφού ξεπέρασε στις δύο μέρες (Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου) τους 350 περίπου αθλητές.
Εντύπωση προκάλεσε η μαχητικότητα και το πάθος των αθλητών για τη νίκη  , ιδιαίτερα στους ημιτελικούς και τελικούς με τους αθλητές του ΑΓΣΙ να κερδίζουν μετάλλια και εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα η ομάδα (94-95-96) με Αναγνωστάκη , Αλεξίου και Ζαραβέλα κέρδισε στον τελικό τους Μαρούγκα , Καρκαντέλο και Τσακανίκα. Ενώ η ομάδα των Θώδη , Σπυρίκου και Θωμάι κέρδισε στους γεν. 92-93. Νικητής στα καρφώματα ο Θωμάι. Την ομάδα της Νικόπολης αντιπροσώπευσαν επάξια οι Μπουτόπουλος Φίτσας και Βουκελάτος φτάνοντας στον ημιτελικό. Ευχάριστη έκπληξη η μαζική συμμετοχή των κορασίδων και των νεανίδων της πόλης που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και είχαν πολύ καλή απόδοση.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές των Ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ( Δημήτρη Αναστασίου, Χρήστο Βαχαρίδη , Βαγγέλη Συλεόπουλο , Γιώργο Παπαθανασίου και Αχιλλέα Τώνη) καθώς και στη διοίκηση του ΠΑΣ γι’ αυτή τη γιορτή του μπάσκετ και τη άρτια διοργάνωση που είχαν την πρωτοβουλία να αναλάβουν.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε παρόμοιες εκδηλώσεις να γίνονται συχνότερα στην πόλη μας , δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε νέα ταλέντα του μπάσκετ να αναδειχτούν αλλά και να χαρούν με τις νίκες τους.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: