Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Εθνική παίδων - ΑΓΣΙ (φιλικό στο Μέτσοβο). Αύριο Σάββατο στις 18.00.

Οι άνθρωποι του ΑΓΣΙ το επεδίωξαν και το πέτυχαν. Έτσι σε πρόταση του Τεχνικού Διευθυντού των ακαδημιών του ΑΓΣΙ κ. Βαγγέλη Παππά , ο προπονητής της Εθνικής Παίδων κ. Γιάννης Γιαννόπουλος  ανταποκρίθηκε θετικά και το ραντεβού κλείστηκε για αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο Μέτσοβο.
Στο κλειστό του Μετσόβου λοιπόν , χώρο όπου η Εθνική ομάδα παίδων προετοιμάζεται ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο από τις 5 έως τις 15 Αυγούστου , θα μεταβεί η ομάδα μας για να δώσει φιλικό αγώνα με τους : Παπαπέτρου, Παπαφλωράτο (Ηλυσιακού), Καλογιαννίδη, Τσόντζο, Αγραβάνη (Μαρούσι), Καμπερίδη (Μάνδρας), Πρωτούλη (Αστέρια Θεσσαλονίκης), Αμπαρά (ΠΑΟΚ), Μποχωρίδη (Άρη), Αναγνωστόπουλο (Άρατο Κιάτου), Καραμπέκη (Ίκαροι Σερρών), Τσώρο (ΑΟΝΑ), παίχτες της εθνικής ομάδας παίδων.
Είναι βέβαιο ότι ο αγώνας αυτός θα είναι το σοβαρότερο και πιο έγκυρο τεστ για την ομάδα μας πριν από τους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της Εθνικής ομάδας για τη μεγάλη τιμή και ευχόμαστε η αναμέτρηση με τον ΑΓΣΙ να συμβάλλει στην καλή προετοιμασία των παιδιών της Εθνικής ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: