Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αήττητος στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων ο ΑΓΣΙ


Ομάδα όνειρο ήταν και σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου το παιδικό του ΑΓΣΙ που επικρατώντας του Κ.Α.Ο.Κ. – Παλαίμονα  Κορινθίας προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνουν 29 με 3 Ιουλίου στην Κύμη.
Στην καυτή έδρα του ΔΑΚ Κορίνθου η ομάδα μας πέτυχε περήφανη νίκη απέναντι στους οικοδεσπότες Κορίνθιους που αν και τα έδωσαν όλα είδαν τα όνειρά τους να γίνονται , όπως και πέρυσι, συντρίμμια.
Τα σωματικά προσόντα των παιδιών του Παλαίμονα αλλά και η αναμφισβήτητη τεχνική και αθλητική τους κατάσταση δεν ήταν αρκετά για να κάμψουν την αποφασισμένη ομάδας μας να παίξει στην Εύβοια . Ένας φανταστικός Αναγνωστάκης , που προκάλεσε το θαυμασμό φιλάθλων , αντιπάλων και παραγόντων, έγινε εφιάλτης για τους παίχτες του Παλαίμονα, ενώ το δίδυμο Μάντζιου – Κύρκου μηδένιζε τα σχέδια των Κορινθίων κάτω από τα καλάθια . Εξαιρετική η δουλειά των Αλεξίου , Παπατσίμπα και Παπαδόπουλου που βοηθούσαν στην περιφέρεια. Ο ΑΓΣΙ ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα πλημμυρίζοντας άγχος , λάθη και αστοχία τους Κορίνθιους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό όταν Αναγνωστάκης και Μάντζιος έδωσαν την πρωτοπορία στην ομάδα μας , πρωτιά που απειλήθηκε για λίγα λεπτά προς το τέλος που Αναγνωστάκης και Κύρκος έπαιζαν με 4 φάουλ ο καθένας. Πανευτυχής και συγκινημένος ο Τσουκανέλης είδε την ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φτάνει στους τελικούς και με την κόρνα της λήξης έγινε μια αγκαλιά με τους παίχτες του. « Συγχαρητήρια στους υπέροχους παίχτες μου» μας είπε. «Έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και τους άξιζε η νίκη. Έπαιξαν με θάρρος , πάθος και σοβαρότητα κάτι που ήταν απαραίτητο για να κερδίσουμε». Όλοι έπαιξαν υπέροχα και διακρίθηκαν για την ομαδικότητα και το πάθος τους για νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 9-15 , 18-25 ημ. , 30-36 , 43-47
ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ ( Χαριτάτος) : Βδουκάκης , Αμπαδιωτάκης , Μέντζελος, Νικολάου 5 (1) , Μπαλτζής 5 (1) , Μώρος 13 (1), Κοκκινέλος, Δανίκας 1, Σταματόπουλος 4, Γκούτσης, Μπολάνος 4 , Κωνσταντίνου 11 (2).
ΑΓΣΙ ( Τσουκανέλης) : Παπατσίμπας 3 (1), Παπαδόπουλος Ν. 3 , Ζαραβέλας , Αναγνωστάκης 21 (1) , Τσακανίκας , Παπαδόπουλος Δ, Αλεξίου, Ντέτσικας , Κύρκος 5 (1), Μάντζιος 15.


Στον άλλο αγώνα νίκη γοήτρου για την Παναχαϊκή που κέρδισε την Άμιλλα με   σκορ  62-45
Τα δεκάλεπτα: 09-12, 10-16, 14-09, 29-08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: