Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Η τελετή λήξης. Διάκριση για τον ΑΓΣΙ. Στην καλύτερη 5αδα ο Αναγνωστάκης.


Μετά την λήξη και του τελευταίου αγώνα οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού της Κύμης. Η ΕΟΚ δια του δεύτερου αντιπροέδρου της Μιχάλη Βιντζηλαίου  απένειμε τιμητική διάκριση στο Δήμαρχο Κύμης Δημήτρη Θωμά. Ο κ. Βιντζηλαίος ευχαρίστησε τον κ. Θωμά για την τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση Πανελληνίου πρωταθλήματος. Με την σειρά του ο κ. Θωμάς ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε ότι ο Δήμος Κύμης θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Πιεβαλίτσα της ΕΚ Καβάλας με 132 πόντους. Δεύτερος ήταν ο δικός μας Γιάννης Αναγνωστάκης με 127. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιεβαλίτσα ξεπέρασε τον Αναγνωστάκη μόνο στον τελευταίο αγώνα αφού έβαλε 43 πόντους στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων αναδείχθηκε ο Θάνος Χανιάς του Παναθηναϊκού. Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Θωμάς Βασιλείου του Παναθηναϊκού, Νίκος Πιεβαλίτσα της ΕΚ Καβάλας, ο Γιάννης Αναγνωστάκης  από την ομάδα μας , Δημήτρης Σιόλογκας του Μαντουλίδη και o Πάρης Μαραγκός του Παναθηναϊκού. Το έπαθλο στην  ομάδα μας για την κατάκτηση της 5ης θέσης παρέδωσε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Μιχάλης Δούκας . 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια. Και η παρουσία σας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Μακάρι όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα να ζήσουν τέτοιες στιγμές και μακάρι όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των ηλικιακών πρωταθλημάτων της Ένωσής μας (εφήβων, παίδων, νεανίδων, κορασίδων) να φτάνουν στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων τους. Μακάρι η ΕΣΚΑΒΔΕ να "δει" πιο προσεκτικά τα "μικρά" πρωταθλήματα και να δώσει πιο πολλά παιχνίδια και στις μικρής δυναμικότητας ομάδες. Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε. Ας ψάξουμε τον επόμενο πρωταθλητή. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μάκης Γιώτης είχε μια καλή ιδέα και προσπάθησε να την υλοποιήσει. Να "κάνει" η ΕΣΚΑΒΔΕ μια πανίσχυρη παιδική ομάδα. Τελικά η πρόταση "κόλλησε" σε μικροεγωισμούς παραγόντων. Κρίμα. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

i protasi pou ekane o k.giotis einai adunato na pragmatopii8ei...