Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων

Ξεκινάει σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στο Μαυροβούνιο. Η Εθνική μας ομάδα μετά από μια μακρά προετοιμασία και την συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά, θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της απέναντι στην Δανία. 
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας δήλωσε «Καταρχήν θέλουμε να είμαστε υγιείς. Στόχος και σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε σαν Ελλάδα, είναι προτεραιότητά μας να φανούμε αντάξιοι της δικής μας αίγλης, αυτής που η χώρα μας έχει δημιουργήσει στο παγκόσμιο μπασκετικό χάρτη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κανένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Σε αυτό πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Σερβία, η Ισπανία, η Τουρκία, το Μαυροβούνιο, η Ιταλία και η Γαλλία που δεν έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά γυμνασμένα παιδιά, ενώ δεν έχω ακόμα άποψη για την Ρωσία. Βέβαια υπάρχουν και τα αουτσάιντερ και οι εκπλήξεις σε κάθε πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε προβλήματα αλλά σιγά-σιγά τα ξεπεράσαμε και πλέον μπορούμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Σύνθεση Εθνικής Ομάδας:  Αγραβάνης Δημήτριος, Αμπαράς Θωμάς , 
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, Δημακόπουλος Ιωάννης , Καραμαλέγκος Ιωάννης , Καραμπέκης Δημήτριος , Μαραγκός Πάρης , Μήτσιαλος Αλέξανδρος , Παπαπέτρου Ιωάννης , Πρωτούλης Θεόδωρος, Σιόλογκας Δημήτριος , Σλαφτσάκης Διαμαντής 

Πρόγραμμα Α΄ φάσης αγώνων
 

05/08/2010
 
18.45 Δανία – Ελλάδα
 

06/08/2010
 
21.00 Ελλάδα - Γαλλία

07/08/2010
 
21.00 Λιθουανία – Ελλάδα
 
(Τοπική ώρα)

Ευχόμαστε στην εθνική ,μας ομάδα να επιστρέψει θριαμβεύτρια επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια φήμη της χώρας στο μπασκετικό στερέωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: