Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τα προγράμματα των αγώνων.

Oι αγωνιστικές υποχρεώσεις παίδων , κορασίδων , νεανίδων και εφήβων ξεκινούν πιθανότατα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτέμβρη.  Ο καθορισμός της ακριβούς ημερομηνίας και ώρας του κάθε αγώνα καθώς και των διαιτητών θα ανακοινωθεί με νέα ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Στους  έφηβους και στην Α φάση η ομάδα του ΑΓΣΙ θα παίξει με τον Κρόνο ΓΑΣ
Αναλυτικά οι αγώνες είναι : Φαίακας-Κερκυραϊκός (1) , ΦΙΜΠΑ Πήγασος-Παναιτωλικός (2), ΑΟ Αγρινίου-ΓΕ Αγρινίου (4), Άρτα Σ.ΑΓ-Δόξα Άρτας (4), ΑΓΣΙ-Κρόνος ΓΑΣ (5), Άτλας Πρέβεζας-Νικόπολη (6)
Στον Β' ομίλο του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ θα συμμετάσχουν τέσσερις Γιαννιώτικες ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΑΓΣΙ, η Ακαδημία του Παναθηναϊκού και ο Θρύλος Ιωαννίνων. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και προκρίνονται οι δύο πρώτες βαθμολογικά ομάδες από κάθε όμιλο. Στην πρώτη αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες : Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΧΕΡΙΑ , ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΓΣΙ , ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ – ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, Ρεπό: Α.Σ. ΦΙΛΙΑΤΕΣ
Στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ η μόνη ομάδα που συμμετέχει από τα Γιάννινα είναι ο ΑΓΣΙ. Συνολικά έξι ομάδες δήλωσαν συμμετοχή, Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι: Α' Φάση  Λόρδος Βύρων-Νίκη Λευκάδας (1) Αργοναύτες Αγρινίου-Πήγασος ΦΙΜΠΑ (2) ΑΟ Σχερία-ΑΓΣΙ (3)
Για τους παίδες στον πρώτο γύρο και στην πρώτη αγωνιστική (Σάββατο 18 Σεπτεβρίου)θα γίνουν οι αγώνες :
Α' ΓΥΡΟΣ 1η Αγωνιστική ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ, ΚΡΟΝΟΣ Γ.Α.Σ. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Α.Ο.
Οι παίχτες του  Α.Γ.Σ.Ι. έχουν ρεπό. Η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη όπου ο ΑΓΣΙ αντιμετωπίζει την Ακαδημία ΠΑΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: