Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΓΣΙ.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΑΓΣΙ.
Το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) είναι το κορυφαίο, πολυπληθέστερο και μακροβιότερο σωματείο μπάσκετ στη Δυτική Ελλάδα. Αιτία της αναμφισβήτητης πρωτοκα- θεδρίας του ΑΓΣΙ στο άθλημα του μπάσκετ, εδώ και 30 χρόνια , αποτελεί η πεποίθηση των υπευθύνων του συλλόγου ότι η αθλητική ανάπτυξη όχι μόνο ενός αθλητικού τμήματος αλλά μιας ολόκληρης πόλης ή μιας ευρύτερης περιοχής, γίνεται ουσιαστική και είναι εφικτή όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του εγχώριου δυναμικού από τις μικρότερες ηλικίες. 
Υλοποιώντας με αποφασιστικότητα αυτή την αντίληψη ο ΑΓΣΙ διαθέτει τις πιο άρτια οργανωμένες ακαδημίες μπάσκετ στην περιοχή και έχει στις τάξεις του τους πιο ταλαντούχους μικρούς μπασκετμπολίστες της πόλης και όχι μόνο.
Είναι φανερό ότι η  Ακαδημία μπάσκετ του ΑΓΣΙ δίνει την ευκαιρία στα  παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ  να κάνουν τα πρώτα , σταθερά και σωστά τους βήματα στον αθλητισμό. 
Αποτέλεσμα αυτής της ευκαιρίας είναι
  • Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα Παίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η κατάκτηση της 5ης θέσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων για τα έτη 2009  και 2010.
  • Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα των εφήβων . 
  • Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα ΜΙΝΙ96. 
  • Η συμμετοχή στο τελικό κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ από το τμήμα των κορασίδων.


Οι εγγραφές στις ακαδημίες ξεκίνησαν .

 Έλα στους καλύτερους !   Παίξε μπάσκετ με τους καλύτερους !

Πληροφορίες καθημερινά στους προπονητές :

Νίκο Κωστόπουλο  τηλ.6944526552
Βαγγέλη Παππά    τηλ.6944732324
Πέτρο Χρήστου     τηλ.6945327002

Δεν υπάρχουν σχόλια: