Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Με νίκη έκλεισε το 2010 η ανδρική ομάδα του ΑΓΣΙ. ΑΓΣΙ – ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. : 67-54

Με νίκη τελείωσε τις αθλητικές υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα για το 2010. Σήμερα (Σάββατο 18/12) αντιμετώπισε στο ΕΑΝΚΙ την ομάδα του Φαίακα Κ.Ε την οποία και κέρδισε , πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της μέχρι τώρα , με σκορ 67-54. Πρόκειται σίγουρα για την πιο σπουδαία νίκη του ΑΓΣΙ  στον πρώτο γύρο, αφού η Κερκυραϊκή ομάδα είναι μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου και σίγουρα ομάδα που διακρίνεται για την δύναμη και την εμπειρία των ταλαντούχων παιχτών της. Οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη παρουσιάστηκαν αρκετά διαβασμένοι και εντυπωσιακοί σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο (25-13) δείχνοντας ικανοί να πάρουν το παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Από το παιχνίδι δεν έλειψαν το πάθος και η ένταση στο παρκέ και στους πάγκους και από τις δύο πλευρές όλα όμως κύλησαν σε ψύχραιμους τόνους μέχρι το τέλος. Έως και το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου η διαφορά είχε φτάσει τους 22 πόντους, αλλά στις αρχές της τέταρτης περιόδου οι Κερκυραίοι προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν τη νίκη κυρίως με σουτ από την περιφέρεια , εκμεταλλευόμενοι μια ολιγόλεπτη αδράνεια και αστοχία του ΑΓΣΙ κάτω από το καλάθι.  Η διαφορά μειώθηκε στους 5 αλλά ευτυχώς η ψυχραιμία επικράτησε για την ομάδα μας και με εύστοχα καλάθια των Καρεπίδη και Αναγνωστάκη το ματς τελείωσε με τον ΑΓΣΙ να παίρνει το έκτο ροζ φύλλο αγώνα στον πρώτο γύρο. Από την ομάδα μας όλοι οι παίχτες έπαιξαν με πάθος και είχαν εξαιρετική απόδοση με τους Μπαρτζώκα και Ντούσκο να διακρίνονται . Από την ομάδα του Φαίακα καλύτεροι ήταν οι Πηγής , Χονδρογιάννης και Μωραΐτης .
Ο coach του ΑΓΣΙ ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος για τη νίκη. «Σε όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» , μας είπε. «Σήμερα ήμασταν πραγματική ομάδα. Όλοι οι παίχτες μου , χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς να έχει σημασία για πόσο χρόνο αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί, συγκεντρωμένοι και άξιζαν τη νίκη. Το σημερινό παιχνίδι καταρρίπτει κάθε δικαιολογία για τις προηγούμενες ήττες μας. Αποδεικνύει ότι κάθε αγώνα , που θα τον αντιμετωπίσουμε σοβαρά , μπορούμε να τον κερδίσουμε. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε ή χάσαμε από αντιπάλους που μάλλον τους υποτιμήσαμε. Αυτό ας μας γίνει μάθημα για το μέλλον. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές».
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Βαρλαμίτης , ο Ταμίας κ. Καννής , οι έφοροι του τμήματος μπάσκετ κκ. Κουλουμπής και Κασιούμης , ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παππάς και οι προπονητές Μπέγκας , Κωστόπουλος και Κουβάτσης. Από όλους έχετε τις θερμότερες ευχές τους για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν.  
Δεκάλεπτα : 25-13 , 44 – 28 ημ. 60 – 43 , 67 – 54.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μίγδος και Λαζανάς.
ΑΓΣΙ  (Τσουκανέλης ) : Ντούσκος 10 (1), Κίσσας, Μπέης 7, Αντωνίου , Λισγάρας 3(1), Κατσαπρακάκης 4 (1), Κουλουμπής 5 (1), Αναγνωστάκης 13,  Μάντζιος , Καρεπίδης 5, Μπαρτζώκας 18, Θώδης 2.
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. ( Γεωργίου) : Στεργίου 2 , Αγγέλης , Μανέτας , Προσαλέντης , Χονδρογιάννης 11 (1) , Μωραΐτης 11 (2) , Γιώργος 10 , Ούστογλου 5 , Πηγής 15 (2) , Πάλλης , Θεόδοτος. 



Η ομάδα του ΑΓΣΙ στην επίθεση.

Ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Βαρλαμίτης με τον κ. Λαμπάκη (έφορο του Φαίακα) στο τέλος του αγώνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: