Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ανασκόπηση του 2010 από τον Παναγιώτη Κουβάτση.

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας του ΑΓΣΙ , ο κ. Παναγιώτης Κουβάτσης , μίλησε στο blog μας για τα πεπραγμένα του 2010 στέλνοντας παράλληλα και τις θερμές ευχές του για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά. Να τι μας είπε: "Με αφορμή το τέλος του 2010 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε μια ανασκόπηση αυτού του χρόνου που πέρασε, αλλά κυρίως θα ήθελα μέσα από το blog της ομάδος μας να δώσω τις ευχές μου αυτές τις γιορτινές μέρες.Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την οικονομική κρίση να είναι πιο εμφανής από ποτέ. Τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας, εμείς έχουμε το μπάσκετ για να μπαίνουμε στον 'κόσμο' του και να αισθανόμαστε όμορφα. Όσο αναφορά το σύλλογο μας η χρονιά που φθάνει στο τέλος της μας βρίσκει στην κορυφή της περιοχής της Βορειοδυτικής Ελλάδος (3 πρωταθλήματα με εφηβικό, παιδικό και μίνι 96- 2 συμμετοχές σε τελικό με μινι 97 και κορασίδες) και ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα (για 3η συνεχόμενη χρονιά παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα). Προσωπικά, είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω στην οικογένεια του ΑΓΣΙ και προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις και τους αγώνες να τιμήσω με το παραπάνω την πολύ μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα 3,5 χρόνια που είμαι προπονητής στον σύλλογο και να δηλώσω ότι πέρα από τα 3 πρωταθήματα που κατακτήσαμε, μεγαλύτερη σημασία έχει ο αλληλοσεβασμός και οι άριστες προσωπικές σχέσεις που διατηρώ με όλους. Στον 1,5 χρόνο που θα είμαι ακόμη εδώ θα προσπαθήσω να δώσω ακόμη περισσότερα ώστε η ομάδα να φθάσει ακόμη πιο ψηλά. Από το καλοκαίρι του 2010, ανέλαβα το παιδικό και το μινι 98 και παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Κλείνοντας, κι ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ, θέλω να ευχηθώ για αυτές τις άγιες μέρες σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του που είναι ό,τι πιο σημαντικό, να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και να υπάρχει αισιοδοξία γιατί χωρίς αυτήν όλα γίνονται πιο δύσκολα".    
Ανταποδίδουμε τις ευχές για υγεία και χαρούμενες γιορτές στον coach , του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο (master chemistry ) και τέλος να χαρούμε μαζί και το 2011 την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πρωταθλημάτων για το σύλλογό μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: