Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Άνετα στον τελικό οι έφηβοι. ΔόΞα Λευκάδας – ΑΓΣΙ : 43-60.

Με μόλις να συμπληρώνει οκτάδα παρουσιάστηκε η εφηβική ομάδα του ΑΓΣΙ στο κλειστό της Πρέβεζας όπου αντιμετώπισε στο β’ ημιτελικό εφήβων ΕΣΚΑΒΔΕ την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Λευκάδας. Ο ΑΓΣΙ παρ’ όλα αυτά επικράτησε άνετα με σκορ 43-60.
Όλα τα παιδιά του ΑΓΣΙ προσπάθησαν για τη νίκη και κατάφεραν από την αρχή να μπουν μπροστά στο σκορ χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα. Με Αναγνωστάκη και Μάντζιο σε πολύ καλή μέρα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 9-19. Οι παίχτες της Λευκάδας προσπάθησαν περισσότερο στη συνέχεια , κυρίως με τον Ανδρέα Κατωπόδη (γεν. 95) και το Σταματέλο , αλλά σαν ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Χαρακτηριστικό στο σκορ είναι ότι η Λευκάδα ήταν ένα δεκάλεπτο πίσω από την ομάδα μας. Ικανοποιημένος ο κ. Σοφοκλής Τσουκανέλης μας είπε: «Αν και σήμερα είχαμε σημαντικές ελλείψεις σε βασικούς παίχτες καταφέραμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη νίκη που μας οδηγεί στον τελικό των εφήβων».
Την ομάδα συνόδευαν ο τεχνικός Δ/ντης του ΑΓΣΙ κ. Βαγγέλης Παππάς κα ο έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Κασιούμης οι οποίοι επίσης ήταν πολύ ικανοποιημένοι από τη  εμφάνιση της ομάδας και έδωσαν συγχαρητήρια στους παίχτες.
Άριστη η διαιτησία των κκ. Μίγδου και Γεροδήμου.
Δεκάλεπτα : 9-19 , 19 -30 ημ. , 31 – 43 , 43 – 60.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κόγκας) : Βελαέτης 4, Τσιρίμπασης 2, Φωτίου , Κατωπόδης 13(1), Σταματέλος 18, Παρασκευάς , Κτενάς , Δημητρίου 4, Καραπιπέρης , Αλ Μπιτάρ 2, Κουνιάκης , Κουλούρας .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης ) : Κύρκος 2, Αναγνωστάκης 25(2), Κουνάβος 2, Κατσαπρακάκης 7(1), Αλεξίου , Μάντζιος 22, Ζαραβέλας 2, Πλιάκος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: