Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στον τελικό τα ΠΡΟΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ . ΑΓΣΙ – Κερκυραϊκός : 49-34




Με το μυαλό στον τελικό παρουσιάστηκαν  στο 1ο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΑΓΣΙ , οι οποίοι ήταν πολύ κακοί αμυντικά και επιθετικά. Οι απουσίες 3 παικτών φαίνεται πως επηρέασαν την απόδοση κι έτσι στο ημίχρονο η διαφορά ήταν μόλις στους +6 πόντους. Οι φωνές του προπονητή ξύπνησαν τα παιδιά τα οποία στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλύτερα και πήραν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Πρέβεζα. Πολύ κακή η διαιτησία του Λεοντάρη που άφησε με πολλά παράπονα και τις δύο ομάδες.
Ο coach του ΑΓΣΙ κ. Κουβάτσης δήλωσε : ''Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο που η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Ωστόσο, πιστεύω ότι το επόμενο Σάββατο , στον τελικό θα παίξουμε πολύ καλύτερα και θα δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ σ’ αυτήν την ηλικία. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.''
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και τον προπονητή της.
Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 19.00 στο ΔΑΚ Παραμυθιάς. Αντίπαλός της θα είναι η ομάδα της Νικόπολης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας. 
Δεκάλεπτα : 15-8 , 23–17 ημ , 37–25 , 49–34.
Διαιτητές : Λεοντάρης , Νέτης , Κούρτης .
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Καρράς , Πάνος , Τζουβάρας 15, Φέλιας 2, Σακελλαρίου , Βαγγέλης 10, Τσαμπαλάς 8, Ανθόπουλος 4, Ανδρούτσος , Μπότης , Μπαζάκας 6, Καραμπίνας 4.
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ( Ραψομανίκης ) : Λάμπρος 5, Γιώτης , Μαυρομανωλάκης , Ρούσσος 8, Ζέρβας , Βογιατζόγλου 4, Μακρίδης 4, Μωραΐτης 4, Παππάς , Ανθής 9, Χυτήρης , Τέσιας .  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ 14.00 ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΣ 13:00 ΣΤΟ ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Α.Γ.Σ.Ι. – ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ.)