Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ήττα θρίλερ.ΑΓΣΙ.- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(παιδικό) : 53 - 56

Bελτιωμένοι στην άμυνα παρουσιάστηκαν οι παίδες του ΑΓΣΙ αλλά οι αδυναμίες στην επίθεση τούς στέρησαν τη νίκη σε έναν αγώνα που στα 55’’ πριν το τέλος ήταν στο 53-54 . Η έλλειψη πάθους και μαχητικότητας έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του ΠΑΣ να προηγηθεί στο 1.52 πριν το τέλος του 3ου δεκάλεπτου μέχρι και τους  16 πόντους αλλά η υπεροχή του Μάντζιου κοντά στο καλάθι έκλεισε τη διαφορά στο -1. Ο ΑΓΣΙ μπορούσε σε τρεις συνεχόμενες επιθέσεις να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα  αλλά κάνοντας τραγικά λάθη στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας , έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι.
Ο κ. Κουβάτσης δήλωσε: " Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε σήμερα , σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΣ. Η ομάδα καθημερινά βελτιώνεται αλλά είμαστε ακόμη πολύ-πολύ μακρυά από αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Γυρίσαμε το παιχνίδι από το -16 στο -1 και αυτό είναι σημαντικό , αλλά στο τέλος έπρεπε να παίξουμε με καθαρό μυαλό για να πάρουμε το παιχνίδι κάτι που μας έλειπε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννενα για τη δίκαιη νίκη του. Εξαιρετική η διαιτησία. Τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο ματς κλειδί της Β' φάσης , αυτό με τον ΑΤΛΑ , που είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Ζιώγα.
Δεκάλεπτα : 11-10 , 23 – 26 ημ, 36 – 45 , 53 – 56.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ) : Τζάνης 11(1), Μπέλλος , Καραμπίνης Σ.2, Βαρδάκης , Θειακός 2 , Φίτσας 2 , Τσοτσόλης 5(1) , Καραμπίνης Κ. , Μάντζιος 31.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Παπαδόπουλος , Βαχαρίδης) : Ποσποτίκης 4, Δημητριάδης 4, Γεωργίτσης 4, Μαρούγκας 26 (1), Νάστος , Καρκαντέλος 12, Τάτσης , Μιλάκι , Γκόγκος 6.

Για τον Β' όμιλο παιδικού       ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ                 : 46-48
                                               ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ  - ΦΑΙΑΚΑΣ               : 42-54

Δεν υπάρχουν σχόλια: