Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Εύκολη νίκη – κακή εμφάνιση. ΑΓΣΙ – Γ.Ε.Α. (Ανδρικό): 85-60



Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με μόλις 6 παίχτες για να αντιμετωπίσουν την ανδρική μας ομάδα στο σημερινό παιχνίδι στο ΕΑΝΚΙ αλλά οι παίχτες του ΑΓΣΙ δεν έδειξαν διάθεση να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα με αποτέλεσμα , σε όλο σχεδόν το πρώτο μέρος , η ομάδα μας να παίζει στους ρυθμούς των φιλοξενουμένων με το σκορ και το θέαμα να είναι φτωχά. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ πίεσε περισσότερο , αύξησε τον ρυθμό , υπερίσχυσε στους αιφνιδιασμούς και πήρε διαφορά στο σκορ. Η διαφορά αυξήθηκε πρόσκαιρα μέχρι και τους +30 π στις αρχές της τέταρτης περιόδου για να κλείσει τελικά στους +25. Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε :«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή απόδοση των παιχτών μου. Ιδιαίτερα στην άμυνα κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον αντίπαλο , παρά τις αδυναμίες του, να σημειώσει 60 πόντους. Δεν εκμεταλλευτήκαμε από την αρχή την εμφανή υπεροχή που είχαμε και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να έχουν λόγο στον αγώνα. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε κάπως στην επίθεση και πήραμε τη νίκη».  
Από τον ΑΓΣΙ διακρίθηκαν ο Γιάννης Αναγνωστάκης και ο Θωμάς Λισγάρας, ενώ από τη ΓΕΑ καλή εμφάνιση για τους Τασιούλη και Σώρο.  
Δεκάλεπτα : 16-13 , 38 – 30 ημ, 63 – 44 , 85 – 60.
Διαιτήτευσαν η κα Στάθη και ο κ. Ντίσιος.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Κοττίκας 9 (1), Θωμάι 4, Μπέης 11, Αντωνίου 7, Λισγάρας 8 (2), Κατσαπρακάκης 11 (1) , Κουλουμπής 6 (1) , Αναγνωστάκης 17 (2) , Μάντζιος 2, Παπαγγέλης 3, Θώδης 4, Γιωτάκης 3.
ΓΕΑ (Μηλιώνης) : Μπέσσας 3 (1),  Καββαδίας 5, Κουβέλης 9 (1) , Νάκος ,  Τασιούλης 15 (1), Σώρος 22, Γερονίκος 6.     

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ego 7 pektes blepo sto filo agona oxi 6 (oxi pos exi megali simasia)