Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ οι έφηβοι του ΑΓΣΙ

Με τη νοοτροπία πρωταθλητή , κυρίως στο πρώτο μέρος , αντιμετώπισαν οι έφηβοι του ΑΓΣΙ την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου στο σημερινό τελικό των εφήβων που έγινε στο ΔΑΚ Άρτας. Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθούν με σκορ 71-54 των αντιπάλων που , μέχρι το σφύριγμα λήξης του πρώτου ημιχρόνου , έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ΑΓΣΙ στο σκορ. Οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους , ενώ οι παίχτες  της Ναυπάκτου προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το ημίχρονο και ενώ η διαφορά είχε φτάσει τους  21 πόντους. Η πίεση και το δυνατό παιχνίδι οδήγησε σε λάθη και βιαστικές ενέργειες με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να πλησιάσει ως και τους 11 π. Από τον ΑΓΣΙ ξεχώρισαν Θώδης , Αναγνωστάκης και ο Θωμάι. Από τη Ναύπακτο καλύτεροι οι Παναγιωτόπουλος , Αγγελόπουλος και Νικολακόπουλος . 
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη. «Κερδίσαμε σχετικά εύκολα» μας είπε. «Με δύο βασικές απουσίες και ελάχιστες προπονήσεις η ομάδα μου κατάφερε και φέτος να διατηρήσει τον τίτλο της και μάλιστα αήττητη. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την κατάκτηση του κυπέλλου και ελπίζω φέτος να προκριθούμε και στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων».  
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μίγδος και Γεροδήμος .
Δεκάλεπτα : 24-12 , 40 – 19 ημ , 57 – 38 , 71 – 54.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Παπατσίμπας 1, Ζαραβέλας , Κύρκος 2, Αναγνωστάκης 23, Κουνάβος , Θωμάι 8 , Αλεξίου , Μάντζιος  10, Σπυρίκος 3 (1), Θώδης 24.
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος ) : Παπακωστόπουλος 5 (1), Φρέγγου 6, Θεοδώρου , Κονίδας 3, Τσούμας , Παναγιωτόπουλος 10, Νικολακόπουλος 7 (1), Αγγελόπουλος 10, Ντζουμάνης , Καραγιώργος 4, Ρούμπας 3, Γουργουλέτης 6. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: