Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου.


Tρία αγωνιστικά τμήματα του ΑΓΣΙ , η ανδρική ομάδα , το παιδικό τμήμα και τα ΜΙΝΙ98 , αναμετρούνται αυτό το Σαββατοκύριακο με αντίστοιχες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ στα πλαίσια των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης.
Συγκεκριμένα η ανδρική ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο στο ΕΑΝΚΙ στις  17.00  την ομάδα της Γ.Ε. Αγρινίου στην 4η ανωνιστική του Β’ γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ. Διαιτητές της συνάντησης ορίστηκαν η κα Στάθη και ο κ. Ντίσιος.
Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του α’ γύρου (30 Οκτωβρίου) η ομάδα μας έχασε απροσδόκητα στο Αγρίνιο με σκορ 60-59. Το κακό , τελευταίο 5λεπτο για τον ΑΓΣΙ αποδείχτηκε μοιραίο και μας στέρησε μια πολύτιμη νίκη εκτός έδρας. Σχετικά με το roster από τη μια οι προσθήκες των Αντωνίου , Κοττίκα , Γιωτάκη και Παπαγγέλη μπορεί να είναι αρκετά ελπιδοφόρες για τη συνέχεια απ’ την άλλη  όμως , η απουσία του Σπύρου Μπαρτζώκα, σίγουρα θα στοιχίσει , ευχόμαστε όχι ακριβά, στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα  Όπως πολύ σωστά είχε δηλώσει ο κ. Τσουκανέλης η επιπολαιότητα να υποτιμάς τον αντίπαλό σου συχνά πληρώνεται με ήττα. Επομένως το παιχνίδι , αυτή τη φορά, πρέπει να αντιμετωπιστεί με καλή προετοιμασία και την απαιτούμενη σοβαρότητα. Οι βαθμοί της νίκης είναι απολύτως απαραίτητοι.   
Την Κυριακή στις 13.00 αντί στις 14.00 (προσοχή άλλαξε η ώρα διεξαγωγής) η παιδική ομάδα αντιμετωπίζει , στο ΕΑΝΚΙ , την ομάδα του Κερκυραϊκού. Η νίκη για την ομάδα μας κρίνεται υποχρεωτική έτσι ώστε να μην χαθεί η δυνατότητα να τερματίσουμε πρώτοι στον Β’ όμιλο και επομένως να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα final-4. Διαιτητές της συνάντησης ορίστηκαν οι κ.κ. Σιόρεντας , Αντωνίου και Κοντού. Ο Αντώνης Τσακανίκας , μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος - μετά από 3 μήνες αθλητικής απραξίας - αλλά η σταδιακή , έστω ολιγόλεπτη συμμετοχή του έχει γεμίσει με αισιοδοξία παίχτες και προπονητή που βλέπουν ότι εκτός από τη γενικότερη βελτίωση της ομάδας , με την επιστροφή του Αντώνη , το αγωνιστικό πρόσωπο του παιδικού αποκτά άλλη δυναμική.
Η ομάδα του Κερκυραϊκού έχασε στο καλάθι το παιχνίδι με τον αξιόμαχο ΑΤΛΑ στην Κέρκυρα και ηττήθηκε στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ. Από την πλευρά μας κρίνουμε ότι είναι πρόωρες οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις  για την πορεία όλων των ομάδων και προπαντός όταν προπονητές τους είναι άνθρωποι σαν τον κ. Αντώνη Ασπιώτη που αληθινά κοσμούν με την παρουσία τους τα αθλητικά δρώμενα στην ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο ΑΓΣΙ συνεχίζει να παρουσιάζει αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού γι’ αυτό τα μάτια μας 14  !!!
Η πιο σημαντική αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου είναι αυτή του ΤΕΛΙΚΟΥ των ΜΙΝΙ98 στο Κλειστό της Παραμυθιάς με αντίπαλο την ομάδα της Νικόπολης. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 19.00 με διαιτητές τους  κ.κ. Μίγδο και Λεοντάρη.
Τα δείγματα γραφής των προ-ΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο,  αλλά σε έναν τελικό τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ελπίζουμε ότι οι κερκίδες του ΔΑΚ Παραμυθιάς θα τιμηθούν δεόντως από τους υποστηρικτές της υπέροχης ομάδας μας. 
Σαββατοκύριακο πρόκληση λοιπόν το ερχόμενο για τον ΑΓΣΙ. Ευχόμαστε και τα τρία φύλλα αγώνων να έχουν το ίδιο χρώμα για τις ομάδες μας ΡΟΖ !!! Καλή επιτυχία παιδιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: