Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δύσκολη νίκη στους άνδρες. ΑΓΣΙ – ΑΟ Βόνιτσας : 64-61.



Αρκετά καλά ξεκίνησε η ανδρική μας ομάδα τον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Βόνιτσας και κατάφερε μέχρι τα μέσα του β’ δεκάλεπτου να δημιουργήσει διαφορά +18 πόντων. Από εκεί και μετά όμως όλα άλλαξαν. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τους χαλαρούς ρυθμούς του ΑΓΣΙ κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι , να ψαλιδίσουν τη διαφορά και να απειλούν μέχρι το τελευταίο λεπτό ,διεκδικώντας τη νίκη. Οι τραυματισμοί των Παπαγγέλη και Κοττίκα σίγουρα προβλημάτισαν και άλλαξαν τα πλάνα του κ. Τσουκανέλη που δήλωσε : « Στο πρώτο μέρος είμαστε καλοί και φαινόταν ότι θα κάναμε μια εύκολη νίκη. Στην άμυνα τα πήγαμε καλά , σε γενικές γραμμές , αλλά οι επιθετικές μας επιλογές , κυρίως στο δεύτερο μέρος , δημιούργησαν προβλήματα δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν τον αγώνα. Συνεχίζουμε με στόχο το καλύτερο μέχρι το τέλος ».
Από την ομάδα μας ξεχώρισαν Μπέης και Παπαγγέλης , ενώ καλή εμφάνιση έκαναν ο Μάντζιος και ο Αντωνίου. Από τους φιλοξενουμένους διακρίθηκαν οι Σταμουλάκης και Αρέθας.
Διαιτήτευσαν ο κ. Μαντήλας και η κα Στάθη.
Δεκάλεπτα : 25-16 , 40- 32 ημ, 51 – 47, 64 – 61.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Ντούσκος 4(1), Κοττίκας 4, Μπέης 17, Αντωνίου 9(1), Λισγάρας , Σιώζος , Κουλουμπής , Αναγνωστάκης 8, Μάντζιος 10, Παπαγγέλης 10, Θωμάι ,Γιωτάκης 2.
ΑΟ Βόνιτσας(Μπαλάσκας): Κρητικός ,Αρέθας 15 (3),Σταμουλάκης 24(3),Βαγενάς 6, Δρακονταειδής 13 (1),Προδρομίτης ,Θειακός 4, Πυρώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: