Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Επικράτησε δίκαια η ανδρική ομάδα . ΑΓΣΙ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 79-57.



Ένας πολύ καλός ΑΓΣΙ , κυρίως στο β’ ημίχρονο , επιβλήθηκε άνετα του Αίολου Αστακού στο σημερινό παιχνίδι στο ΕΑΝΚΙ με σκορ 79 – 57.
Στο πρώτο ημίχρονο και με τον ΑΓΣΙ να παίζει μέτρια άμυνα οι φιλοξενούμενοι ακολουθούσαν στο σκορ , ενώ υπήρχαν και σημεία του αγώνα που ο Αίολος πλησίαζε επικίνδυνα ψαλιδίζοντας τη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ , κάλυψε όλο το γήπεδο , κέρδισε τις μάχες κοντά στο καλάθι και έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει το ροζ φύλλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τη δράση ανέλαβαν οι έφηβοι που τα πήγαν πολύ καλά και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα της κερκίδας. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Αναγνωστάκη , ενώ πολύ καλοί ήταν οι Θώδης και Μπέης. Από τον Αίολο ξεχώρισαν οι Μακρής , Σούρλας και Κοτσοργιός.
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε: « Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί με εξαίρεση το πρώτο μέρος όπου είχαμε κακά αντανακλαστικά στην άμυνα , δίνοντας έτσι αδικαιολόγητες ευκαιρίες για σκοράρισμα στους αντιπάλους μας. Στο δεύτερο μέρος όλα λειτούργησαν πολύ καλύτερα. Τρέξαμε αρκετά , βγήκαν πολλά κλεψίματα και αιφνιδιασμοί, είχαμε αρκετή ενέργεια , κερδίσαμε τα ριμπάουντ και η επίθεσή μας ήταν αρκετά εύστοχη απέναντι στην άμυνα ζώνης που αντιμετωπίζαμε. Έτσι η διαφορά στο σκορ μεγάλωσε και κερδίσαμε δίκαια και άνετα. Έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εφηβικής ομάδας που έπαιξε για αρκετά λεπτά χωρίς προσθήκες του ανδρικού και έδειξε ότι η προετοιμασία της για τους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων προχωράει σε καλούς ρυθμούς. Μένει πια ένας αγώνας , αυτός με τον Φαίακα , στην Κέρκυρα όπου ελπίζω να κερδίσουμε. Η διεκδίκηση για μια θέση στην τετράδα δεν έχει κριθεί ακόμη για μας».
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Ζιώγα
Δεκάλεπτα : 15-10 , 31 – 25 ημ , 57 – 36 , 79 – 57
ΑΓΣΙ (Σ. Τσουκανέλης): Ντούσκος 2, Κοττίκας 5 (1) , Αντωνίου , Λισγάρας , Μπέης 12 (1) , Θωμάι 3, Θώδης 14 (1) , Μάντζιος 2, Παπαγγέλης 4, Μπαρτζώκας 8, Αναγνωστάκης 29 (3).
ΑΙΟΛΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ ( Μπότσιος ) : Κοτσοργιός 10, Σαλαγιάννης 2, Σούρλας 11 (1), Καλανζής , Κρικρής 5, Τσάνος 4, Μπάκος , Δουρούκης 5, Μακρής 20 (2). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: