Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στην επόμενη φάση η παιδική ομάδα . ΑΓΣΙ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ : 69-30.



Νικηφόρα αλλά χωρίς να ιδρώσει ολοκλήρωσε τους αγώνες στο Β’ όμιλο ΕΣΚΑΒΔΕ η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ επικρατώντας άνετα της Α.Ε. Καναλακίου με σκορ 69-30. Τα μυαλά των παιχτών του Κουβάτση στραμμένα στους αγώνες νοκ-άουτ της 3ης φάσης και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε αδιάφορα με χαμηλό σκορ και απόδοση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ ξύπνησε πάτησε γκάζι και με 18-6 (επιμέρους σκορ) έδειξε τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Στη συνέχεια ο coach του ΑΓΣΙ δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε ευκαιρίες σε παίχτες που μέχρι τώρα είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής , εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι αν και η ομάδα μας κινήθηκε σε μέτριους ρυθμούς απόδοσης έδειξε ότι δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Ικανοποίησαν μετά από μακρόχρονες απουσίες οι Τσακανίκας και Χαρίσης καθώς και οι Μάντζιος και Άκης Καραμπίνης με διψήφιο αριθμό πόντων . Από το Καναλάκι ξεχώρισαν ο Πάνου και ο Τσουμάνης.
Διατήτευσαν : Λεοντάρης , Κοντού , Λαζανάς.
Δεκάλεπτα : 12-10 , 30-16 ημ , 50 – 28 , 69 – 30.   
Α.Γ.Σ.Ι.(Κουβάτσης Π.): Τζάνης 7(1), Μπέλος , Χαρίσης 2, Καραμπίνης Σ 10, Φίτσας , Παππάς Β 4, Τσοτσόλης 2, Τσακανίκας 11 , Θειακός 8 , Καραμπίνης Κ  3 , Μπουρδούκης 6 , Μάντζιος 16.  
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζομάκας Ελ.): Πανίδης 2, Κιτσάκης , Τσουμάνης 6, Παππάς Κ 5 (1), Αιδόνης , Ευθυμίου , Γάκης 1, Σωτηρίου 6, Πάνου 10.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bravo ade na peksoume kai tous hmitelikous