Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

All Star Game ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ 2011


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τo All Star Game ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου με τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ του Άτλα και της Νικόπολης να δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των μπασκετόφιλων αλλά και να προσπαθούν για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Οι καλύτεροι αθλητές των δύο ομίλων του παιδικού πρωταθλήματος ΒΟΡΡΑ – ΝΟΤΟΥ θα δώσουν ραντεβού για θέαμα στο όμορφο παρκέ του ΔΑΚ  Πρέβεζας στις 5 το απόγευμα.
Η ψηφοφορία προπονητών και αθλητών ανακοινώθηκε και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1. Όλοι οι προπονητές ψηφίστηκαν, γεγονός που αποδεικνύει την αλληλοεκτίμηση που έχουν μεταξύ τους
2. Στο νότο ψηφίστηκαν 15 αθλητές. Δύο αθλητές συγκέντρωσαν το απόλυτο των ψήφων ( ψηφίστηκαν δηλαδή από όλους τους προπονητές , εκτός της ομάδας τους , και συγκέντρωσαν 6 ψήφους) . Είναι ο Ανδρέας Κατωπόδης (Δόξα Λευκάδας ) και ο Μενέλαος Μουντζούρης (Παναιτωλικός)
3. Στο βορρά ψηφίστηκαν 18 αθλητές. Ο Δημήτρης Μάντζιος , της παιδικής μας ομάδας (ΑΓΣΙ) , ψηφίστηκε από όλους τους προπονητές του β’ ομίλου συγκεντρώνοντας 6 ψήφους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων θα είναι :

Α’ ΟΜΙΛΟΣ – ΝΟΤΟΣ

Κατωπόδης (Δόξα Λευκάδας), Μουντζούρης (Παναιτωλικός), Γιώτης (Λόρδος Βύρων), Θεοδώρου (Ναύπακτος), Καραφασουλής (Αμφιλοχία), Μαυρομάτης (Παναιτωλικός), Μπρανίκας (Δόξα Άρτας), Φωτιάδης (Παναιτωλικός), Δρέλιας (Πήγασος Αγρινίου), Κυρίτσης (Ναύπακτος), Χούσα (Δόξα Άρτας) και Σύψας (Ναύπακτος).
Προπονητές για την ομάδα του νότου θα είναι οι Γιώργος Σταθάτος (Ναύπακτος) και Ψιλιάς Χρήστος (Δόξα Άρτας).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – ΒΟΡΡΑΣ

Μάντζιος (ΑΓΣΙ), Βουκελάτος (Άτλας Πρέβεζας), Καρκαντέλος (ΠΑΣ Γιάννενα), Μαρούγκας (ΠΑΣ Γιάννενα), Μάστορας (Παραμυθιά), Τζάνης (ΑΓΣΙ), Τσενεμπής (Φαίακας), Σαρρής (Άτλας Πρέβεζας), Παυλογιάννης (Φαίακας), Ζαλοκώστας (Άτλας Πρέβεζας), Παπαγκίκας (Κερκυραικός) και Τσακανίκας (ΑΓΣΙ).
Προπονητές στην ομάδα του βορρά θα είναι οι Δημήτρης Αναστασίου (ΠΑΣ Γιάννενα), Αντώνης Ασπιώτης (Κερκυραικός) και Σπύρος Πολίτης (Άτλας Πρέβεζας) αφού ισοβάθμησαν με 3 ψήφους ο καθένας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι :

Από 13.00 έως 14.30 συγκέντρωση των αθλητών και των προπονητών στο φαγάδικο ELVIS στην παραλία της Πρέβεζας.
Μετά θα ακολουθήσει αναψυκτικό - καφές - κουβέντα στην καφετέρια PREVERE. Στις 16.00 θα γίνει μετακίνηση στο κλειστό γυμναστήριο.
Ο αγώνας θ' αρχίσει στις 17.00. Στο ημίχρονο θα γίνει διαγωνισμός βολών και ίσως και διαγωνισμός καρφωμάτων. Στο τέλος θα γίνει επιλογή της καλύτερης πεντάδας και του MVP της συνάντησης. Η επιλογή θα γίνει από τους προπονητές του παιδικού πρωταθλήματος που θα είναι παρόντες.
Όλοι οι προπονητές είναι προσκεκλημένοι.
Στις 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας θα γίνει και προπόνηση των αθλητών της Ένωσης που είναι γεννημένοι 1996 και 1997.
Σ’ αυτή την θαυμάσια πρωτοβουλία και διοργάνωση που μόνο θετικά έχει να προσφέρει στο χώρο της ΕΣΚΑΒΔΕ ευχόμαστε καλή επιτυχία και προτρέπουμε όλους όσους αγαπούν το άθλημα να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

 Πηγή : http://atlasprevezas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: