Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αυλαία λήξης στο 18ο Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ Κορασίδων-Νικήτρια η ΕΣΚΑΝΑ


Κατά την τελευταία αγωνιστική του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων και ΤΕ Κορασίδων που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πρέβεζα και διοργανώθηκε από την ΕΟΚ, τον Δήμο Πρέβεζας και την ΕΣΚΑΒΔΕ είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
 
ΜΙΚΤΗ ΝΟΤΟΥ   38
ΕΣΚΑ      54
Δεκάλεπτα: 15-20, 21-28, 30-40, 38-54 
Διαιτητές: Μίγδος-Ζιώγας
ΜΙΚΤΗ ΝΟΤΟΥ(Δημητρουλάκη): Γούναρη 7, Γιγουρτάκη 7, Σταμάτη, Φραντζεσκάκη, Ασκιανάκη 2, Ζουμπεράκη, Τσουκαλά, Θεοδώρου 2, Λιουδάκη 8, Καμαρινού 2, Λιακοπούλου 7, Καρλάφτη 3. 
ΕΣΚΑ(Μοάτσου): Σώμου 3(1), Βουκελάτου 6, Αγκάνη 14, Φάρου 10, Φουράκη 14, Σελίμη 7, Μουδατσάκη.  

 
ΕΣΚΑΝΑ               62
ΜΙΚΤΗ ΒΟΡΡΑ   37           
Δεκάλεπτα: 21-7, 32-19, 50-30, 62-37  
Διαιτητές: Μίγδος-Ζιώγας
ΕΣΚΑΝΑ(Αράπης): Ξεπαπαδέα, Παυλοπούλου 8, Εμμανουηλίδου 4, Κολάτου 1, Καναβάρου 2, Γαλλιατσάτου, Σιδηροπούλου 4, Οικονομάκη 12, Τσάβου 6, Φασούλα 9, Κόλλια 11, Λουκά 5.
ΜΙΚΤΗ ΒΟΡΡΑ(Παπανικολάου): Κυρατζή 10(2), Ζιώγα 6(2), Δημητρακούδη, Χελιδώνη 3(1), Δημαρχοπούλου 3, Κλείττα, Λογδανίδου 7, Αραμπατζή, Ντάλα 4, Κρανιώτη 4. 
 
Η τελετή λήξης και οι απονομές
 
Μετά το τέλος και του τελευταίου αγώνα οι πέντε ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο. Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης . Η ΕΚΑΣΘ δια του μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Μπάμπη Μυρίδη απένειμε αναμνηστικό για τον Δήμαρχο Πρεβέζης. Η ΕΟΚ απένειμε δια του προέδρου της επιτροπής ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ της Γιάννη Κουτραφούρη, αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Πρεβέζης Χρήστο Μπαϊλη, που παρέλαβε ο αντιδήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Ροπόκης. Με την ψήφο των προπονητών αναδείχθηκε η καλύτερη πεντάδα του τουρνουά που αποτελείται από τις Εμμανουηλίδου (ΕΣΚΑΝΑ), Κυρατζή (Μικτή Βορρά), Τσάβου (ΕΣΚΑΝΑ), Γούλα (ΕΚΑΣΘ) και Κόλλια (ΕΣΚΑΝΑ). Την απονομή έκανε το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ  Γιάννης Μακρής. Πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Δήμτρα Τσάβου της ΕΣΚΑΝΑ που παρέλαβε το αναμνηστικό της από το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννη Αλεξόπουλο. Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ΕΣΚΑΝΑ που παρέλαβε το έπαθλο από τον Κώστα Μίσσα, ενώ σε όλες οι αθλήτριες παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: