Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ώρα του τελικού


Η παιδική μας ομάδα είναι έτοιμη για ακόμα μια φορά να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Κουβάτση αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19.00 στο κλειστό της Ηγουμενίτσας τον ΑΤΛΑ Πρέβεζας στον τελικό ΠΑΙΔΩΝ 2011.
Ο ΑΓΣΙ θα επιδιώξει να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο, πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά, πως αυτή είναι, η κορυφαία δύναμη στη Δυτική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομών και στις Ακαδημίες μπάσκετ.
Η αποστολή του παιδικού τμήματος πάντως δεν είναι εύκολη καθώς απέναντί του, τον ίδιο στόχο έχει και ο ΑΤΛΑΣ , μια ομάδα που έχει γράψει και αυτή την δικιά της ιστορία στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής. Φέτος στους ημιτελικούς ο ΑΤΛΑΣ παρουσιάστηκε σωστά προετοιμασμένος και παίζοντας με πάθος νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα μας λίγες μέρες πριν είχε αποκλείσει τον Παναιτωλικό.
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Τζιμογιάννης και Τσίγας.
Ευχόμαστε , όπως και πέρυσι , να απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι από τις δύο καλύτερες παιδικές ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ για το 2011 , σε ένα τελικό που προγνωστικά δεν υπάρχουν αφού μεγάλη σημασία παίζει η μέρα που θα βρεθούν τα αστέρια των ομάδων. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me panaitwliko epekse hmiteliko

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΒΟΡΙ...ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΣΙ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ton panaitoliko apokleisate...

Ανώνυμος είπε...

poso phge?

Ανώνυμος είπε...

Πλέουρας όχι και Παγουράς . Ισως τα μπερδέψατε. Στην Πρέβεζα μόνο σαρδελάδες έχουμε ....