Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 29/30 Οκτωβρίου.



Με τους άνδρες να ταξιδεύουν στην Παραμυθιά στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα και τους παίδες , τις κορασίδες και τα ΜΙΝΙ99 να παίζουν εντός , συνεχίζονται τα πρωταθλήματα του Σαββατοκύριακου 29-30 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο (29/10) τα ΜΙΝΙ99 του ΑΓΣΙ (Β) παίζουν στις 16.00 με το ΘΡΥΛΟ και διαιτητές τους Μάνεση , Τσακτσίρα και Καρπόνη. Στην 6η αγωνιστική του Γ’ ομίλου η ομάδα του ΑΓΣΙ (Α) δεν θα αγωνιστεί κερδίζοντας το ματς στα χαρτιά και με σκορ 20-0 , αφού ο αντίπαλός της , σύμφωνα με το πρόγραμμα , ήταν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που αποχώρησε. 
Στις 17.00 η ανδρική μας ομάδα , για την 4η αγωνιστική της Α1 Ανδρών , θα παίξει στο κλειστό της Παραμυθιάς. Στόχος του Σοφοκλή Τσουκανέλη και των παιχτών του είναι η νίκη , ενδεχόμενο που είναι εφικτό εφόσον η ομάδα μας παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.  Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Ντίσιος και Λεοντάρης.
Την Κυριακή στο παρκέ του ΕΑΝΚΙ μπαίνουν οι κορασίδες του ΑΓΣΙ. Το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα σφυρίξουν οι Λαζανάς , Αντωνίου, Κούκρας και Πλατανίτη. Πέρυσι οι κορασίδες του ΑΓΣΙ είχαν κερδίσει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα φέτος όμως οι αντίπαλοι δείχνουν πιο δυνατοί και ενισχυμένοι. Πρόκειται για παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κορασίδων. Απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές ενώ από τον Γ’ όμιλο των κορασίδων θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες. Ήδη ο ΠΑΣ έχει δύο νίκες , σε δύο αγώνες .  Η ΣΧΕΡΙΑ έχει δύο ήττες , επίσης χωρίς ρεπό. Ο ΑΓΣΙ έχει 1 νίκη σε έναν αγώνα. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει 1 νίκη και 1 ήττα και η Ακαδημία ΠΑΟ έχει 1 ήττα στο ένα παιχνίδι που έδωσε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Κώστα Σδούκου.
Στις 16.00 οι παίδες του ΑΓΣΙ θα αγωνιστούν με αντίπαλο τον ΚΡΟΝΟ και στόχο τη διατήρηση του αήττητου. Διαιτητές θα είναι οι Ράπτης , Συλεόπουλος και Βούλγαρη.
Προσοχή για τους αγώνες της Κυριακής λόγω της αλλαγής της ώρας . Τα ξημερώματα της Κυριακής στις 4 το πρωί τα ρολόγια θα πρέπει να ρυθμιστούν μία ώρα πριν , δηλαδή να δείξουν 3.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: