Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αγχωτική νίκη για το ανδρικό. ΑΓΣΙ – ΚΑΝΑΛΑΚΙ : 66 – 58.


Mε τον ΑΓΣΙ να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του , αυτή τη φορά εντός έδρας , έληξε ο αγώνας με αντίπαλο το Καναλάκι.  Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το τέλος , με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Το Καναλάκι έπαιξε ψύχραιμα και κατάφερε να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο , αφού ο ΑΓΣΙ επιθετικά έδειχνε χλιαρός και άστοχος. Στο δεύτερο δεκάλεπτο , κυρίως λόγω της καλής άμυνας , η ομάδα μας κάλυψε τη διαφορά και πέρασε μπροστά με το εύθραυστο 29-28 (επιμ. σκορ).  Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο β’ ημίχρονο με το Καναλάκι να ακολουθεί επικίνδυνα ή πρόσκαιρα να προηγείται. Η ενέργεια και η ευστοχία του Αναγνωστάκη έδωσαν τις απαιτούμενες λύσεις και σε συνδυασμό με τα πολλά φάουλ των φιλοξενούμενων έγειραν τελικά την πλάστιγγα υπέρ του ΑΓΣΙ. Για τη ομάδα μας καλύτεροι Αναγνωστάκης , Φίλιος και Οικονομίδης. Από το Καναλάκι ξεχώρισαν οι Δάσκαλος, Στύλος και Κασκάνης.
Καλή η διαιτησία των Στάθη και Λεοντάρη.

Τα δεκάλεπτα: 18-22 , 29 – 28 ημ , 44 – 40 , 66 – 58.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ): Ντούσκος 5, Αντωνίου 5, Οικονομίδης 13 (3), Κατσαπρακάκης 2, Αναγνωστάκης 20, Φίλιος 16 (1), Μάντζιος , Παπαγγέλης 5, Μακρής , Σχίζας .
Α.Ε. Καναλακίου (Τζομάκας) : Κιτσάκης 8, Καούρης 4, Στύλος 14(2), Γρετσίστας , Κασκάνης 11 (3) , Γείτονας 3 (1)  , Παππάς , Γάκης , Δάσκαλος 18, Πάνου . 

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής για την Α1 Ανδρών έχουν ως εξής:

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε.   αναβλήθηκε
Α.Γ.Σ.Ι  - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ………….  66 - 58
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.. ..  65 - 44
ΙΟΝΙΟΣ  - Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ      αναβλήθηκε
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ… …..  77 – 50
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ  -  Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ…… 65 – 82

Στη βαθμολογία ο ΑΟ Αγρινίου συνεχίζει μόνος και αήττητος με 6 βαθμούς
Με 5 βαθμούς ο ΑΓΣΙ , ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ . Με 4 βαθμούς ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ , ΙΟΝΙΟΣ και ΝΙΚΟΠΟΛΗ . Με 3 β. ΦΑΙΑΚΑΣ , ΒΟΝΙΤΣΑ , ΚΑΝΑΛΑΚΙ , ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , και ΑΤΛΑΣ.
Οι Ναύπακτος , Ιόνιος , Φαίακας , και Βόνιτσα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: