Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η Τρίτη φάση στο εφηβικό πρωτάθλημα.



Με εκκρεμότητα τον αγώνα Παναιτωλικού – ΓΕΑ , που θα γίνει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου , ολοκληρώθηκε η β’ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ήδη έξι ομάδες έχουν προκύψει για την γ’ φάση , με τον Φαίακα ευνοημένο να περνάει χωρίς αγώνα στους ημιτελικούς , αφού Παραμυθιά και Σπάρτακος Ιωαννίνων μηδενίστηκαν στον μεταξύ τους αγώνα, λόγω μη προσέλευσης .
Ο ΑΓΣΙ επικράτησε των υπόλοιπων ομάδων της πόλης (ΠΑΣ Γιάννενα και Κρόνου Ιωαννίνων) και , όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια , θα εκπροσωπήσει τα Γιάννενα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2011-2012.  
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Αμφιλοχία την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα της β’ φάσης είχαμε:
Στην Κέρκυρα ο Φαίακας επικράτησε του Κερκυραϊκού και , όπως γράψαμε , προκρίνεται  χωρίς αγώνα στα ημιτελικά λόγω αποκλεισμού – μηδενισμού των ομάδων Σπάρτακου και Παραμυθιάς. Κερκυραϊκός – Φαίακας : 59-82.
Στην Αμφιλοχία η Δόξα Άρτας έχασε 64-45 με την Αμφιλοχία να περνάει στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας τον ΑΓΣΙ στην έδρα της.
Η Νικόπολη νίκησε το Καναλάκι 67-51 και θα παίξει στη Λευκάδα με την Δόξα Λευκάδας που επιβλήθηκε της Βόνιτσας , εκτός έδρας , με σκορ 43-34.
Νικητές του ντέρμπι μεταξύ των Χ. Τρικούπη και ΠΑΣ Ναυπάκτου ήταν οι Μεσολογγίτες με σκορ 49-48. Η ομάδα του Μεσολογγίου θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Παναιτωλικού – ΓΕΑ για να ξέρει με ποια ομάδα του Αγρινίου θα αγωνιστεί για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Σε περίπτωση που ο ΑΓΣΙ κερδίσει την Αμφιλοχία στις 20 Νοέμβρη θα αντιμετωπίσει το Φαίακα στις 27 Νοεμβρίου σε ουδέτερο γήπεδο (πιθανότατα στο κλειστό της Ηγουμενίτσας).
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον κ. Κώστα Τσικριτέα , υπεύθυνο γραμματείας της ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: