Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ασυγκράτητοι οι παίδες . Ακαδημία ΠΑΟ – ΑΓΣΙ : 28-83.



Ορεξάτοι παρουσιάστηκαν στο σημερινό , Κυριακάτικο παιχνίδι οι παίδες του ΑΓΣΙ. Παίρνοντας απ’ την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος πανηγυρίζοντας την 8η συνεχόμενη νίκη τους και διατηρώντας το αήττητο και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Ε’ ομίλου. Οι ρυθμοί παρέμειναν υψηλοί για τον ΑΓΣΙ ακόμα και όταν η διαφορά ξεπέρασε τους 50 πόντους ! Ο Κουβάτσης έδωσε χρόνο σε όλους και όλοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν.   Εντυπωσιακός ο Βασίλης Μπέλλος , ανίκητος ο Αλέξανδρος Θειακός , με τους Τσακανίκα , Λευτέρη Καννή , Κώστα Βαρδάκη και Άγγελο Φίτσα να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση. Οι απουσίες των Άκη Καραμπίνη , Χρήστου Χαρίση και Κώστα Μπουρδούκη δεν προβλημάτισαν .
Ο κ. Κουβάτσης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. «Ήταν η τελευταία μας νίκη εντός των τειχών. Είχαμε πολλή ενέργεια και τη βγάλαμε σωστά σε όλο τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη τους. Περνάμε πανηγυρικά στην επόμενη φάση και τώρα πρέπει συγκεντρωμένοι να αποδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας  μας».  
Άριστη η διαιτησία της κας Στάθη και των Τσακτσίρα , Κολύζα και Ζιώγα.
Δεκάλεπτα : 9-13 , 14 – 34 (ημ) , 26 – 62 , 28 – 83.
Ακαδημία ΠΑΟ ( Δημήτρης Μάνος) : Μακρής , Αθανασούλας 6(1), Μπάλλας , Αθανασίου 4, Ντούτσης , Τάσσος 5, Τσιούρης 3(1), Λαδάς 2, Παπασταύρου 8.
ΑΓΣΙ ( Παναγιώτης Κουβάτσης) : Τσακανίκας 11, Μπέλλος 17, Κολλιός 4, Κασόλας 5, Βαρδάκης 9(1), Φίτσας 7, Γκαραμέτσης 1, Λάππας , Θειακός 14, Καννής 9, Παππάς 6.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: