Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων.



Πρεμιέρα στο Σχολικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών έκαναν σήμερα στο ΕΑΝΚΙ δύο λύκεια της πόλης. Συγκεκριμένα στις 13.00 έπαιξαν το 4ο λύκειο κόντρα στο 5ο , μια αναμέτρηση που απ’ την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν τυπική διαδικασία με το 4ο λύκειο να κερδίζει χωρίς να ιδρώσει με σκορ 46-13.
Η παρουσία των Κύρκου και Μάντζιου στο ρόστερ του 4ου λυκείου (βασικοί παίχτες της εφηβικής ομάδας του ΑΓΣΙ) δεν άφηνε εξαρχής πολλά περιθώρια στις προβλέψεις για την έκβαση του αγώνα.  Μερίδιο στο σκορ του 4ου λυκείου. είχαν αρκετοί παίχτες. Καλή εμφάνιση έκανε ο Κουμπλομάτης   επίσης αθλητής του ΑΓΣΙ. Από το 5ο λύκειο ξεχώρισαν οι Κώστας Κιτσαράς και Γιάννης Κακαΐδης .
Διατητές : Θεοδωράκης , Τσιούρη.
Δεκάλεπτα : 15-4 , 28 – 4 ημ , 36 – 9 , 46 - 13
4ο Λύκειο ( Χριστάκης Αλέξιος) : Τάσσης 2, Λέκκας 2, Βλάχος , Θεοχάρης , Λιάρος 2, Τζιάσιος 2, Τσακανέλης , Μάντζιος 15 (1) , Κύρκος 15, Κουμπλομάτης 6 (1) , Τσοκάνης 2, Αθανασίου .
5ο Λύκειο  (Ζωρδούμης Βασίλειος):  Παπαφωτίου , Τσιρώνης Παν. 2, Ντόνας , Κακαΐδης 4, Ζιαβράς , Χατζάρας , Παντούλης , Μπάρκας , Έξαρχος , Κιτσαράς 4, Γεωργίου 3 (1), Τσιρώνης Μιχ
Διακοπή του αγώνα συνέβη ανάμεσα στο 3ο και το 4ο δεκάλεπτο όταν καπνογόνο που άναψε στην κερκίδα έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Λογικές και δικαιολογίες για τέτοιες χουλιγκανικές – ανόητες  ενέργειες δεν υπάρχουν. Ας ευχηθούμε τα μελλοντικά παιχνίδια του σχολικού πρωταθλήματος να τα παρακολουθούν μόνο αυτοί που αγαπούν το άθλημα και όχι εκείνοι που πετυχαίνουν , κάνοντας χαβαλέ , να το βλάπτουν.   


Επόμενος αγώνας :  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2001 ώρα 12.00
                                 Ομάδες : Λύκειο Ζωσιμαίας – 7ο Λύκειο .
Το πρόγραμμα όλων των αγώνων αγοριών και κοριτσιών θα δημοσιευτεί σε επόμενη ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: