Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η αντζέντα του Σαββατοκύριακου.


Mόνο η ανδρική ομάδα έχει αθλητικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει στις 16.00 στο ΕΑΝΚΙ τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας με τις νεανίδες δεν θα γίνει με τον ΑΓΣΙ να παραιτείται και τον ΠΑΣ Γιάννενα να προκρίνεται στους ημιτελικούς αντιμετωπίζοντας τις Κερκυραίες του ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ. 
Οι άνδρες θα παίξουν με στόχο την 6η συνεχόμενη  νίκη αν και τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών είναι πονοκέφαλος για τον κ. Τσουκανέλη. Πρόκειται για την 7η αγωνιστική Α1 Ανδρών με την ομάδα μας , δεύτερη στη βαθμολογία , να έχει μέχρι τώρα 5 νίκες και 1 ήττα. Ο Παναιτωλικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Γ’ εθνική κατηγορία απ' όπου υποβιβάστηκε. Φέτος με 3 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.  Νίκησε εντός την Παραμυθιά (81-70) , έχασε εκτός από τη Ναύπακτο (75-55) , κέρδισε εντός τον ΑΤΛΑ (77-50) , ακολούθησε ήττα εντός από τη Νικόπολη (54-70) , ενώ έχασε επίσης  εκτός από τον ΙΟΝΙΟ (64-63) . Την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε εντός τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ (60-52). Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μητσόπουλος και Ζιώγας.

Για την Κυριακή (20 Νοεμβρίου) ο αγώνας των εφήβων ματαιώθηκε ύστερα από παραίτηση του Γ.Ο. Αμφιλοχίας . Έτσι το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ του ΑΓΣΙ με σκορ 0-20 . Αποτέλεσμα επίσης είναι ότι η ομάδα μας προκρίνεται στον α’ ημιτελικό που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ. Αυτή τη Κυριακή πάντως θα γίνει το παιχνίδι ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ για προκύψει ποιος θα αντιμετωπίσει στον β’ ημιτελικό την ομάδα του Χ. Τρικούπη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

giati ta koritsia apo tn agsi pareth8hkan apo tn agwna tou sabbatou me tn pas?