Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο coach της Εθνικής παίδων κ. Μανουσέλης στο ΕΑΝΚΙ .



Ο Μάνος Μανουσέλης , προπονητής της Εθνικής Παίδων, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα. Το πρωί της Κυριακής παρουσία προπονητών των Ακαδημιών μπάσκετ της πόλης , αλλά κυρίως αρκετών ταλαντούχων αθλητών που γεννήθηκαν τα έτη 96, 97 και 98 , πραγματοποίησε προπόνηση προδιαγραφών εθνικής ομάδας στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Όπως δήλωσε στο τέλος έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των νεαρών Γιαννιωτών καλαθοσφαιριστών και συμπλήρωσε. «Τα παιδιά τα πήγαν μια χαρά. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους».  Από πλευράς του ΑΓΣΙ τον κ. Μανουσέλη υποδέχτηκαν οι κ.κ. Βαγγέλης Παππάς και Νίκος Κασιούμης , ενώ βοηθός του στην προπόνηση ήταν ο Παναγιώτης Κουβάτσης.  Ελπίζουμε κατάληξη αυτής της επίσκεψης να είναι η κλήση κάποιων παιδιών στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και η περαιτέρω διάκρισή τους.  
Στη φωτογραφία ο κ. Μανουσέλης περιστοιχισμένος από τον ... ΑΓΣΙ
Από αριστερά Δημήτρης Μάντζιος , Αλέξανδρος Θειακός , κ. Νίκος Κασιούμης , κ. Μάνος Μανουσέλης , κ. Παναγιώτης Κουβάτσης , Άκης Καραμπίνης , Κώστας Τζοβάρας , Χριστόφορος Βαγγελής. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΣΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ

agsi bc είπε...

Σίγουρα φίλε ανώνυμε δεν κατάλαβες. Όπως αναφέρεται και στο άρθρο στην προπόνηση έλαβαν μέρος ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της πόλης. ΑΓΣΙ , ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΚΡΟΝΟΣ , Σπάρτακος , Ακαδημία ΠΑΟ , ΘΡΥΛΟΣ κ.λ.π.
Λίγη προσοχή στην ανάγνωση θα βοηθήσει σε καλύτερα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ ΠΡΩΤΑ