Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ανατροπή και πρόκριση για τα ΜΙΝΙ99 . Ηρακλής Φιλιατών – ΑΓΣΙ : 40-44.



Στην τετράδα των ημιτελικών βρίσκονται τα ΜΙΝΙ99 του ΑΓΣΙ αφού σήμερα στο δύσκολο παιχνίδι που έγινε στους Φιλιάτες κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.
Ο Ηρακλής παρουσίασε ένα δυνατό σύνολο που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και που σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ. Τα παιδιά του κ. Δήμου Θώμου ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκοράρισμα. Η εικόνα του κακού πρώτου δεκάλεπτου αντιστράφηκε πλήρως στη δεύτερη περίοδο και ο ΑΓΣΙ κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να περάσει μπροστά (20-22) . Η διαφορά στην ανάπαυλα έμεινε σε απόσταση αναπνοής και έτσι οι παίχτες του Ηρακλή κατάφεραν να την ανατρέψουν και να πάρουν αυτοί την πρωτοπορία στο 3ο δεκάλεπτο με +2. Τα Γιαννιωτόπουλα όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με ηγέτη και top scorer τον Καννή , παίζοντας ψυχωμένα και ψύχραιμα , έκαναν στο 4ο δεκάλεπτο τη μεγάλη ανατροπή , κέρδισαν το παιχνίδι και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.
Διαιτήτευσαν : Ντίσιος , Αντωνίου .
Δεκάλεπτα : 14-7 , 20 – 22 ημ. 32 – 30 , 40 – 44.
Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων (Δήμος ΘΩΜΟΣ) : Βάσσης 4, Τίλογλου , Μητσόπουλος Ν. 2 , Καμινάρης 6 ,  Καννής 21 , Μητσόπουλος Θ 5 ,  Γούκος , Χρήστου 2 , Βαδιβούλης , Καρράς ,  Λέκκος  2 , Μπάμπας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: