Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγή ώρας στους άνδρες (ΑΓΣΙ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ) .



Με αλλαγή στην ώρα θα γίνει το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας του ΑΓΣΙ με τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ. Ο αγώνας , σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΣΚΑΒΔΕ , θα διεξαχθεί στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου , δηλαδή δύο ώρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Διαιτητές ορίστηκαν οι Ζέρβας και Ντίσιος .
Η ομάδα του Αστακού πρόκειται να αντιμετωπίσει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του α’ γύρου τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία , δηλαδή τον ΑΓΣΙ , τη ΒΟΝΙΤΣΑ και το ΑΓΡΙΝΙΟ. Έτσι η αποκομιδή θετικών βαθμών φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Μέχρι τώρα πάντως ο ΑΙΟΛΟΣ  τα πάει αρκετά καλά με 5 νίκες και 3 ήττες σε 8 αγώνες , έχει 13 βαθμούς και φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα υπέρ της καταγράφονται ο παράγων έδρα αλλά και η άμυνα (3η καλύτερη) αφού έχει δεχτεί 431 καλάθια έναντι 448 του ΑΓΣΙ (5η θέση).
Στον Αστακό ο Αίολος στραβοπάτησε μόνο με τον Φαίακα όπου έχασε το ματς για έναν πόντο (53-54). Πρόσφατη , μεγάλη επιτυχία , θεωρείται η εντός έδρας νίκη επί της Νικόπολης , γεγονός που συμβάλλει στην καλή ψυχολογία των παιχτών . Εκτός έδρας η ομάδα του Αστακού παρουσιάζει αδυναμίες αφού κέρδισε μόνο έναν αγώνα στους τρεις. Συγκεκριμένα κέρδισε στην 2η αγωνιστική το Καναλάκι (50-69) και έχασε από Ναύπακτο (60-48) και Παναιτωλικό (60-52). 
Δυνατά χαρτιά , με έφεση στο μακρινό σουτ , για τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ οι Καλισώρας , Σούρλας και Μαργώνης.
Πριν τον αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χάρη Φείδη . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: