Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οι αγώνες του Σαββάτου.



Βαρύ το Σαββατιάτικο πρόγραμμα του Σοφοκλή Τσουκανέλη αφού με διαφορά ενός 3ωρου η παιδική μας ομάδα στις 14.00 αλλά και οι άνδρες στις 17.00 έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Με στόχο τη νίκη ταξιδεύει η ανδρική ομάδα του ΑΓΣΙ στην Πάργα για να αντιμετωπίσει , στα πλαίσια του προγράμματος της 3ης  αγωνιστικής  του Β’ γύρου (14η του πρωταθλήματος) ,το Καναλάκι.   Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι  κ.κ. Μαντήλας και Νικολός.  Στην πρώτη αναμέτρηση του α’ γύρου στις 22 Οκτωβρίου ο ΑΓΣΙ είχε πάρει το ροζ φύλλο με σκορ 66-58.  Το Καναλάκι έχει την 7η καλύτερη επίθεση (835π) και τη χειρότερη άμυνα , αφού έχει δεχτεί 964 π.  Ο ΑΓΣΙ θα παρουσιαστεί και πάλι με απουσίες βασικών παιχτών ελπίζοντας πως οι έφηβοι θα συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.
Η ομάδα του Καναλακίου καταλαμβάνει την 7η θέση στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας 18 βαθμούς . Την προηγούμενη αγωνιστική , και ενώ ο ΑΓΣΙ κέρδιζε στα Γιάννενα το Φαίακα,   το Καναλάκι έχανε στον Αστακό από τον Αίολο. Έτσι ο απολογισμός για τον ΑΓΣΙ είναι 10 νίκες και 3 ήττες και για το Καναλάκι 5 νίκες και 8 ήττες.
Η παιδική μας ομάδα μετά από μεγάλη ανάπαυλα ξαναμπαίνει  στο παρκέ αντιμετωπίζοντας στις 14.00 την Παραμυθιά. Ο αγώνας θα γίνει στο ΕΑΝΚΙ με διαιτητές τους Λεοντάρη , Ντάγκα , Κούκρα , Καλδή και Ζιώγα . Πρόκειται για την 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης . Η ομάδα μας μέχρι τώρα είναι αήττητη με την Παραμυθιά να περνάει ως 3η στη βαθμολογία του Κ ομίλου , πίσω από τις Κερκυραϊκές ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: