Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οι αγώνες του Σαββάτου 25/2/2012



Ένα Σάββατο γεμάτο μπάσκετ  έχουμε μπροστά μας με ενδιαφέρουσες  αναμετρήσεις.  Τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΓΣΙ  παίζουν εντός , στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ , με τον αγώνα  των παίδων να ξεχωρίζει.
Η παιδική μας ομάδα καλείται να αντιστρέψει τις εντυπώσεις από το πρόσφατο ματς στην Παραμυθιά  και στο προσεχές παιχνίδι με τον Φαίακα πρέπει να αποδείξει ότι η πρωτοπορία της δεν είναι τυχαία. Είναι, με διαφορά , η καλύτερη παιδική ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά όλα είναι πιθανά αν βρεθεί σε μια ακόμη κακή μέρα το Σάββατο. Πολύ περισσότερο όταν αντίπαλός σου είναι ο Φαίακας που φέτος δείχνει ικανός να ξεχωρίσει στο παιδικό πρωτάθλημα.  Οι παίδες του ΑΓΣΙ πήραν το παιχνίδι στην Κέρκυρα ύστερα από μέτρια εμφάνιση με σκορ 47-62. Ουσιαστικά οι παίχτες του Τσουκανέλη έπαιξαν καλό μπάσκετ μόνο  στο δεύτερο ημίχρονο όπου και κατάφεραν αποσπαστούν στο σκορ , να πάρουν διαφορά και τελικά τη νίκη. Ατού των Κερκυραίων οι Παυλογιάννης , Κουλούρης και Πέτα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.00 με διαιτητές τους Ζιώγα , Ντάγκα και Τσακτσίρα.    
Στις 16.00 το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα αντιμετωπίζει , στα πλαίσια του προγράμματος της 19ης αγωνιστικής της Α1 , το έτερο ιστορικό Κερκυραϊκό σωματείο , τον ΙΟΝΙΟ . Οι άνδρες του ΑΓΣΙ δείχνουν φαβορί της αναμέτρησης και έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι εδραιώνοντας με νίκη και μια θέση στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.  Στις 26 Νοεμβρίου η ομάδα μας είχε κερδίσει στην Κέρκυρα με σκορ 40-59.  Ο ΑΓΣΙ σ’ αυτό το παιχνίδι δεν ήταν κακός αλλά ήταν σίγουρα ήταν άστοχος. Η περιφέρεια και οι ψηλοί μας υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους και το ματς έπρεπε να έχει κριθεί πιο νωρίς απ’ ότι κατέληξε.  Βαθμολογικά ο ΙΟΝΙΟΣ με δύο παιχνίδια λιγότερα βρίσκεται στη μέση του πίνακα παρουσιάζοντας πολλές αδυναμίες στα εκτός έδρας παιχνίδια.  Καλοί παίχτες για τον Ιόνιο οι Ίσσαρης, Κοντοστάνος και Παγιατάκης. Διαιτητές της αναμέτρησης η κα Στάθη και ο κ. Ντίσιος.
Το βράδυ του Σαββάτου στις 20.00 ξεκινάει το παιχνίδι όπου τα ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ θα αντιμετωπίσουν την Ακαδημία ΠΑΟ.  Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννενα και ΚΡΟΝΟ αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: