Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κακή εμφάνιση με ήττα στο Αντίρριο για τους άνδρες. ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΓΣΙ : 77-53



Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση η ανδρική μας ομάδα γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Αντιρρίου από τον αποφασισμένο για τη νίκη ΠΑΣ Ναυπάκτου.  Τελικό σκορ 77-53. Οι δυσκολίες φάνηκαν για τον ΑΓΣΙ από τις αρχές της εβδομάδας , όπου οι απουσίες χτύπησαν κόκκινο και η προετοιμασία για τον αγώνα γινόταν μετ’ εμποδίων. Με τουλάχιστον 5 δυνατά χαρτιά να δηλώνουν απόντες ήταν  αναμενόμενο να αλλάξουν δραματικά οι προοπτικές του παιχνιδιού. Στον αγώνα η ομάδα μας παρουσιάστηκε με μόλις 8 παίχτες,  αναποτελεσματική , άστοχη και επιπόλαια στην επίθεση την ώρα που η άμυνα ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό. Οι γηπεδούχοι  μπήκαν απ’ την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος. Η διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων εκμηδένισε και τις ελάχιστες προσδοκίες για κάτι καλό.  Παρά την ήττα πάντως ο ΑΓΣΙ συνεχίζει να ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (με 28 βαθμούς) , όπως και η Βόνιτσα,  που γνώρισε απρόσμενη ήττα στην Παραμυθιά (66-58).
Ο κ. Τσουκανέλης προβληματισμένος  από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε: «Αν και το παιχνίδι ήταν από εκείνα που έπρεπε να παρουσιαστούμε πλήρεις και σωστά προετοιμασμένοι τελικά δεν  μπορέσαμε να ξεπεράσουμε ούτε τις πολλές και καθοριστικές απουσίες μας , αλλά και η προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα δεν ήταν αυτή που ήθελα.  Σίγουρα η σημερινή εικόνα δεν χαρακτηρίζει την ομάδα μου. Ελπίζω από την επόμενη αγωνιστική οι απουσίες να καλυφθούν και η προετοιμασία μας να γίνεται κάτω από σωστές συνθήκες. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».
Διαιτητές : Γιώτη , Τσάντζαλος.
Δεκάλεπτα : 25-14, 45-27 (ημ) , 59-38 , 77-53.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος) : Κουτσογιάννης 15(3),  Αμπλάς 18(3),Θεοδώρου , Αλεξίου , Κόκλας 15, Κυρίτσης ,  Ζησιμόπουλος  7, Γκρέκας , Κακούσης 7(1),  Μαυρέλης 6, Καλαμπάκος 5 , Τσιλιγιάννης.
 ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης): Ντούσκος 2, Αντωνίου 2 , Οικονομίδης 10(2) , Κατσαπρακάκης 2, Θωμάι  4 , Αναγνωστάκης 24, Τσιρώνης  7, Σχίζας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: