Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι αγώνες του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012.



Στην Πρέβεζα συνεχίζει  , το ερχόμενο Σάββατο , η ανδρική μας ομάδα για την 21η αγωνιστική της φετινής χρονιάς.   Ο ΑΓΣΙ είναι μόνος δεύτερος στη βαθμολογία (36 βαθμούς) και η μόνη ομάδα που μπορεί μαθηματικά να τον «απειλήσει» είναι η Νικόπολη, που έχει μεν 30 βαθμούς (4η θέση) , αλλά έχει και 2 αγώνες λιγότερους.  Η ομάδα της Πρέβεζας έχει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Μ.Ο. : 74,5 πόντοι / αγώνα) την ώρα που στην άμυνα βρίσκεται χαμηλά , στην 9η θέση πίσω από τον συντοπίτη της ΑΤΛΑ,  με (Μ.Ο.: 70,11 π/αγώνα) . Στους Μ.Ο. (επίθεσης – άμυνας) καταλαμβάνει την 4η θέση με +4,3 π/αγώνα . Ο ΑΓΣΙ είναι 2ος με 16,55 π/αγώνα. 
Μέχρι τώρα η Νικόπολη γνώρισε την ήττα 6 φορές , με τον ΑΟ Αγρινίου και τη Βόνιτσα να την έχουν κερδίσει μέσα – έξω και τον ΑΓΣΙ και τον Αίολο Αστακού να έχουν επικρατήσει στα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Η επίθεση των παιχτών της Πρέβεζας παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στο Β’ γύρο (+11 π/αγώνα) με την άμυνα να παραμένει  περίπου στα ίδια μέτρια ποσοστά (-2,5 π/αγώνα).  Τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα έχει ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Πολίτης (Μ.Ο.: 27 π/ αγώνα) με τους Τσιτσώνη , Λίγκου και Βασιλειάδη να ακολουθούν. Στον πάγκο της ομάδας ένας απ’ τους ικανότερους προπονητές της Ένωσης ο Νεκτάριος Βαβέτσης , χωρίς να ξεχνάμε βέβαια ότι η ομάδα διαθέτει και προπονητή εντός παρκέ , δηλαδή τον Σπύρο Πολίτη. Η εμπειρία και η διαχείριση δύσκολων καταστάσεων είναι λοιπόν στα ατού της ομάδας της Πρέβεζας. Απ’ την άλλη η νεαρότερη ομάδα της Α1 , ο ΑΓΣΙ , ξεχώρισε φέτος κατορθώνοντας να ταιριάσει αποτελεσματικά τη φρεσκάδα , τους γρήγορους ρυθμούς και την πολλή ενέργεια. Στα Γιάννενα ο ΑΓΣΙ πήρε εύκολη νίκη με +29 π.
Το πρωί στις 12.00 η ομάδα των ΜΙΝΙ98 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάνεννα. Ο αγώνας θα γίνει στο ΕΑΝΚΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: