Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ανοίγει η αυλαία των προκριματικών για τους έφηβους.



Με την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ και τον ΑΓΣΙ στο κλειστό του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων ανοίγει η αυλαία για τον Β’ όμιλο των προκριματικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων.  Το παιχνίδι  θα ξεκινήσει στις 17.00 και είναι προφανές ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς αγώνες.
Προπονητής της εφηβικής ομάδας του Σπόρτιγκ είναι ο Σπύρος Γκοργκόλης και στην διάθεσή του στους αγώνες θα έχει τους Ανδρέα Μαγγιώρο, Λεωνίδα Γεράνιο, Αποστόλη Παπανικολόπουλο, Ρωμανό Ρούτση, Φίλιππο Ροκανά, Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Μανέκα, Γιάννη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Μακρή, Θανάση Λύρα, Ηλία Παπαδούδη και Θανάση Γεωργακόπουλο. Αρχηγός αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ Γιώργος Ροκανάς, ενώ συνεργάτης του Σπύρου Γκοργκόλη είναι ο γυμναστής Αλέξης Γκότσης.  Ο Σπόρτιγκ είναι θυγατρική ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Η εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΣΚΑΗ. Στο εφηβικό πρωτάθλημα φέτος  κατέκτησε τον τίτλο αήττητη . Πέρυσι και στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων για τους Πανελλήνιους αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος αρκετοί από τους παραπάνω παίχτες είχαν προκριθεί κερδίζοντας στην Πρέβεζα τις υπόλοιπες ομάδες του Β΄ομίλου. Πρόκειται για μια φιλόδοξη ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους παίχτες που θα τα δώσει όλα για να προκριθεί. Οι Μακρής , Ροκανάς , Γεράνιος , Παπαδούλης και Μανέκας εμφανίζονται σαν τα δυνατά χαρτιά των αντιπάλων μας.
Για την ομάδα μας προπονητής είναι ο Σοφοκλής Τσουκανέλης με βοηθό τον Παναγιώτη Κουβάτση. Την πιθανή δωδεκάδα θα αποτελούν οι  Λορέντζο Θωμάι , Νίκος Μπαλής , Μιχάλης Κύρκος , Μιχάλης Τζάνης , Κώστας Λαμπρόπουλος , Πέτρος Μακρής , Νίκος Παπαδόπουλος , Δημήτρης Παπαδόπουλος , Αλέξης Αλεξίου , Γιάννης Αναγνωστάκης , Δημήτρης Μάντζιος  και  Πάνος Παπατσίμπας.  Ο ΑΓΣΙ διαθέτει φυσικά την εμπειρία από παρόμοιες αναμετρήσεις και οπωσδήποτε  τις δυνατότητες να ξαναβρεθεί στους τελικούς των εφήβων. Οι παίχτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη προκρίθηκαν αήττητοι , χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Το παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί μπασκετόφιλοι της πόλης μετατρέποντας το ΕΑΝΚΙ σε καυτή έδρα και ενισχύοντας με την παρουσία τους την εμφάνιση της εφηβικής μας ομάδας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: