Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εκλογές και Αναδιάρθρωση στην ΕΣΚΑΒΔΕ.


Οι αποφάσεις της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ , που έλαβε χώρα την 14η Μαΐου 2012 , ήταν :
Η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΕΣΚΑΒΔΕ στις 10/6/2012, στο Αγρίνιο (Ξενοδοχείο IMPERIAL). Σε περίπτωση χρονικής σύμπτωσης των εκλογών με τις Εθνικές Εκλογές τότε θα γίνει αλλαγή ημερομηνίας κατά μια εβδομάδα.
Σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τις
απόψεις των Σωματείων που εκφράστηκαν στην Συγκέντρωση που έγινε στις 29/4/2012 στην Πρέβεζα, αποφασίστηκε :
Να σχηματιστούν τρεις (3) Όμιλοι των δέκα (10) ή πιθανόν και εννέα (9)
Σωματείων ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής, για την Ανώτερη Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ. Στους τρεις ομίλους, θα συμμετέχουν τα Σωματεία, της μέχρι σήμερα Α1 και Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς επίσης και οι 3 πρώτες βαθμολογικά ομάδες από κάθε όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Σε περίπτωση συγχωνεύσεων, παραιτήσεων ή γενικότερα μη αποδοχής συμμετοχής Σωματείου στην Ανώτερη Κατηγορία, ο αριθμός των ομάδων ΔΕΝ θα συμπληρωθεί από την Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ.
Τα Σωματεία θα συμμετέχουν οικονομικά με παράβολο 900 € που θα καταβάλλεται τμηματικά (3 δόσεις). Για τα Σωματεία της Β’ κατηγορίας καθώς και τα Σωματεία που δεν συμμετέχουν με ανδρικά τμήματα θα υπάρξει διαφορετική οικονομική συμμετοχή. Ανάλογα με την Γενική Προκήρυξη ΕΟΚ, θα είναι και η Προκήρυξη της ΕΣΚΑΒΔΕ όσον αφορά την ηλικιακή συμμετοχή των τεσσάρων (4) αθλητών.
Στο Πρωτάθλημα όμως της ΕΣΚΑΒΔΕ, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή των τεσσάρων (4) ή λιγότερων αθλητών σε όλη τη διάρκεια του Α’ Ημιχρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: