Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας


Με υποχρεώσεις επιπέδου Γ’ εθνικής κατηγορίας άρχισε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου , στις 6 το απόγευμα ,  η προετοιμασία του Α.Γ.Σ.Ι. ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αθλητές , οι προπονητές και τα νέα πρόσωπα της Διοίκησης ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια και ιδιαίτερα απαιτητική αθλητική χρονιά της ανδρικής μας ομάδας.
Το πρώτο καλωσόρισμα ανήκε στον προπονητή της ομάδας Σοφοκλή Τσουκανέλη που αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει το ανδρικό τμήμα ζητώντας απ’ όλους να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα. Οι επόμενες μέρες προετοιμασίας θα περιλαμβάνουν διπλές προπονήσεις με τους ρυθμούς σταδιακά να ανεβαίνουν έτσι ώστε έγκαιρα η ομάδα να αποκτήσει την φυσική κατάσταση αλλά και την ομοιογένεια που απαιτούνται . Στη συνέχεια , εκ μέρους της Διοίκησης , το λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Γεωργίου , που αφού ευχήθηκε σε όλους καλή αθλητική χρονιά , ζήτησε συνέπεια από τους παίχτες δηλώνοντας παράλληλα και την αισιοδοξία του για τη πορεία της ομάδας. Όλα τα πρόσωπα γνωστά με σημαντικό νέο απόκτημα τον Παναγιώτη Μάντζιο , που αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά με τα σωματικά του προσόντα αλλά και την εμπειρία του κάτω ή κοντά στο καλάθι.  
Ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Ηλίας Βαρλαμίτης , οι έφοροι Νίκος Κασιούμης (μέλος ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ) και Θωμάς Λισγάρας καθώς και οι προπονητές Βαγγέλης Παππάς , Δήμος Θώμος (Assistant Manager), Χρήστος Μπέγκας (προπονητής παιδικής ομάδας) , Σωτήρης Γιάτσος και Πέτρος Χρήστου (προπονητές Ακαδημιών) παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση των ανδρών.
Λίγο πριν είχαν συγκεντρωθεί στο κλειστό του Αρρένων οι παίδες του ΑΓΣΙ , πιστοί στο πρώτο ραντεβού τους ενόψη της προετοιμασίας τους και των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους που ξεκινούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: