Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του ΑΓΣΙ


Το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) είναι το κορυφαίο, πολυπληθέστερο και μακροβιότερο σωματείο μπάσκετ στη Δυτική Ελλάδα. Αιτία της αναμφισβήτητης πρωτοκαθεδρίας του ΑΓΣΙ στο άθλημα του μπάσκετ, εδώ και 30 χρόνια , αποτελεί η πεποίθηση των υπευθύνων του συλλόγου ότι η αθλητική ανάπτυξη , όχι μόνο ενός αθλητικού τμήματος αλλά μιας ολόκληρης πόλης ή μιας ευρύτερης περιοχής, γίνεται ουσιαστική και είναι εφικτή όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του εγχώριου δυναμικού από τις μικρότερες ηλικίες. 
Υλοποιώντας με αποφασιστικότητα αυτή την αντίληψη ο ΑΓΣΙ διαθέτει τις πιο άρτια οργανωμένες ακαδημίες μπάσκετ , όχι μόνο στα Γιάννενα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχοντας στις τάξεις του τους πιο ταλαντούχους μικρούς μπασκετμπολίστες της πόλης και όχι μόνο.
Είναι φανερό ότι η  Ακαδημία μπάσκετ του ΑΓΣΙ δίνει την ευκαιρία στα  παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ  να κάνουν τα πρώτα , σταθερά και σωστά τους βήματα στον αθλητισμό. 
Αποτέλεσμα αυτής της ευκαιρίας είναι τα αποτελέσματα της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς 2011-2012 που ήταν:
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα Εφήβων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , η πρόκριση στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος και η κατάληψη της 5ης θέσης σ’ αυτό.  
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα παίδων .
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα των ΜΙΝΙ 98. 
Οι εγγραφές στις ακαδημίες ξεκίνησαν .

 Έλα στους καλύτερους !   Παίξε μπάσκετ με τους καλύτερους !

Πληροφορίες καθημερινά στους προπονητές :
Βαγγέλη Παππά ______τηλ.6944732324
Νίκο Κωστόπουλο ____τηλ.6944526552
Πέτρο Χρήστου ______τηλ.6945327002
ή στον έφορο κ. Νίκο Κασιούμη τηλ. 6944507828

Δεν υπάρχουν σχόλια: