Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Και το εφηβικό ξεκινάει


Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 19.20 διεξάγεται στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι.(Λιμνοπούλα) ο νοκ άουτ αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή Α.Γ.Σ.Ι. και του Π.Α.Σ. Γιάννινα για την Γ΄ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.
Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο σε ένα ματς που αναμένεται να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα τελικού που έχει σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης. Ο αγώνας διεξάγεται μια μέρα εορτής και αργίας και δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από την Λιμνοπούλα για ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα. Όπως και στο εξωτερικό, οι αγώνες τις μέρες που είναι αργία δίνουν μια εξαιρετική επιλογή στο κοινό ώστε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ, ενώ η ηλικία των παιδιών που θα αγωνιστούν είναι ακριβώς εκείνη που πρέπει να στηρίξουμε, είναι η επόμενη γενιά, το μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν σε ποιότητα και θέαμα οι αγώνες του εφηβικού. Άλλωστε πολλοί έφηβοι που θα αγωνιστούν την Κυριακή αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα.
Καλούμε λοιπόν, το φίλαθλο κοινό της πόλης των Ιωαννίνων να σπεύσει στη Λιμνοπούλα ώστε να απολαύσει έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του και στηρίζοντας δύο από τις ελάχιστες ακτίνες φωτός που έχουν μείνει στην κοινωνία μας, την νέα γενιά και τον αθλητισμό.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.20
Ε.Α.Ν.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΓΣΙ (Γ΄ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, νοκ άουτ αγώνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: