Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή



Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα η ομάδα μας υποδέχεται τον Αστέρα Λάρισας με στόχο μία ακόμη νίκη που θα της δώσει την ώθηση να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Μετά την εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στην Αριδαία, η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Η ομάδα μετά τα πρώτα «άτυχα» αποτελέσματα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της, αφού όλοι έχουν καταλάβει ότι η ανάκαμψη θα γίνει μέσα από σκληρή δουλεία. Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις έχουν γίνει πιο έντονες, με μεγαλύτερο πάθος και όλοι πιστεύουν ότι την Κυριακή η ομάδα θα κερδίσει.
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του εκπροσώπου της Πόλης μας στις Εθνικές κατηγορίες και με την παρουσία τους στο ΕΑΝΚΙ να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια για τη νίκη.
Απών από τον αγώνα και για αρκετό καιρό θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Φυραρίδης.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσιομπάνος και Γαζέτας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θέλουμε να είστε όλοι εκεί.

 
Το παιδικό μας και αφού έχει εξασφαλίσει μία θέση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αγωνίζεται εναντίον της Ακαδημίας Παο, με στόχο να πετύχει μία ακόμη νίκη. Η ομάδα προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια αυτά να βελτιώσει την εικόνα της σε άμυνα και επίθεση εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι είναι ορισμένο για την Κυριακή στις 13.30.
Το έτερο παιδικό μας, η ομάδα του Κρόνου επίσης την Κυριακή αγωνίζεται εναντίον της αξιόμαχης ομάδας της Παραμυθιάς και έχει ως στόχο μία ακόμη αξιόμαχη εμφάνιση. Τα παιδιά που αγωνίζονται άλλωστε παίρνουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια.
Τέλος δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση στα μινι 2000 που την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: