Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


      Με μεγάλη έκπληξη αλλά και ανησυχία πληροφορηθήκαμε ότι ο 2ος Διαιτητής του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Λάρισας, ίσως το πιο κρίσιμο παιγνίδι για την φετινή χρονιά στο οποίο κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κριθεί η παραμονή της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ορίστηκε ο κ. Τσοκόλης.
       Ποιος είναι ο κ. Τσοκόλης ;  Ο κ. Τσοκόλης είναι ο διαιτητής που μας σφύριξε στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιγνίδια της ομάδας μας και στα οποία όπως μαρτυρούν και τα σκορ με τα οποία ηττηθήκαμε  από τα αποδυτήρια. Στα παιγνίδια αυτά δεχτήκαμε συνολικά 8 τεχνικές ποινές, εκνεύρισε παίχτες, προπονητές, συνοδούς και γενικά έκανε ότι μπορούσε από το χέρι του για να μην διεκδικήσουμε τίποτα ….
      Επίσης είναι  απορίας άξιον πώς ο κ. Τσοκόλης ορίζεται σε τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιγνίδι μας.  Μάλιστα καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη και ισονομία σε ένα πολύ κρίσιμο παιγνίδι, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε έχει σπουδάσει στην Λάρισα όπου και λογικά έχει αναπτύξει σχέσεις και δεσμούς.
       Ο ΑΓΣΙ  δεν συνηθίζει να εκδίδει ανακοινώσεις - αυτή είναι η τελευταία ελπίζουμε - αλλά φαίνεται πως κάποιοι ερμηνεύουν τη σιωπή μας, ως αδυναμία. Από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε την ομοσπονδία την ΚΕΔ αλλά και το  φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και γι αυτό ήρθαμε σε συμφωνία με τοπικό κανάλι της Περιοχής για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα (το βίντεο του αγώνα μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο). Πέραν τούτου όμως αν ο συγκεκριμένος Διαιτητής διαθέτει έστω και λίγα αποθέματα αξιοπρέπειας αλλά και ευθιξίας πρέπει να ζητήσει μόνος του εξαίρεση από το παιγνίδι. Στην περίπτωση που ο ίδιος δεν  το κάνει ζητούμε από την ΚΕΔ να τον αλλάξει με κάποιον άλλο Διαιτητή, ενώ ζητούμε επίσης  την παρουσία Παρατηρητή Διαιτησίας (πιστεύουμε ότι αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως).
        Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός, απλά το αυτονόητο. Ισονομία, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Η Διοικούσα Επιτροπή τμήματος Καλαθοσφαίρισης  Α.Γ.Σ.Ι.

Κοινοποίηση : Ε.Ο.Κ. , ΚΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: