Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

22ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT

Η… αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ θα μαζευτεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων και το ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP & TOURNAMENT που θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Ιουνίου. Παίκτες όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιάννης Μπουρούσης θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους νεαρούς αθλητές που θα δώσουν το παρών.
Πέρα από τους έμπειρους και κορυφαίους αθλητές, το παρών θα δώσουν και σπουδαίοι προπονητές, όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης, Λευτέρης Σούμποτιτς και Παναγιώτης Γιαννάκης, οι οποίοι επίσης θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν κάποιες από τις γνώσεις τους. Οι αθλητές που θα μπορούν να λάβουν μέρος θα είναι ηλικίας 6-16 ετών έχοντας ή μη προηγούμενη εμπειρία στο άθλημα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Το 22ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP & TOURNAMENT θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο (Άρης-ΠΑΟΚ) όσο και σε αυτό της Εθνικής ομάδας (Πρωταθλητής Ευρώπης ΄87, ΄05, Παγκόσμια Πρωταθλήματα ΄86,΄90,΄06 και ΄10, Ολυμπιακοί Aγώνες ΄96, ΄04 και ΄08) θέλει με την παρουσία του στο CΑΜP να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ
Αθλητές-τριες ηλικίας 6-16 ετών ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ προηγούμενη εμπειρία στο άθλημα μπορούν να λάβουν μέρος στο CΑΜP. Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση συμμετοχής. Οι αθλητές-τριες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, την εμπειρία τους στο άθλημα και έχουν μόνιμο προπονητή υπεύθυνο “group” για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του CΑΜP.
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ
Στα 21 προηγούμενα χρόνια λειτουργίας του μεγάλοι Έλληνες και ξένοι προπονητές καθώς και πολλοί διεθνείς παίκτες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του CΑΜP κάτι που θα ισχύσει και στη φετινή διοργάνωση.
ΠΑΙΚΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ κ.α.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΒΛΑΝΤΟ ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ κ.α.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες στο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP είναι υποχρεωτικό να έχουν μαζί τους ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι είναι απόλυτα υγιείς. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών γίνεται με ευθύνη των γονέων τους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του CΑΜP θα υπάρχει ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Σε κάθε αθλητή-τρια παρέχεται ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ (Tshirt, shorts, καπελάκι) Με το τέλος του CΑΜP απονέμεται ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ στους αθλητές των διαγωνισμών προσφέρονται πλούσια δώρα. Οι χορηγοί προσφέρουν δώρα κατά τη διάρκεια τoυ CΑΜP.
TOURNAMENT 22OY ZAGORI B.C.
Το τουρνουά ομάδων του 22ου ΖΑΓΟΡΙ Basketball Camp αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events της διοργάνωσης. Οι συμμετέχουσες ομάδες χωρίζονται σε ομίλους - κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παικτών και έχουν την δυνατότητα μέσα από μία σειρά εγγυημένων αριθμητικά αγώνων να φτάσουν μέχρι τους τελικούς. Οι κατηγορίες στις οποίες θα εστιαστεί το τουρνουά κατά την φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει:
Α. Αγόρια
1. Έφηβοι (γεν. 1996-97)
2. Παίδες (γεν. 1998)
3. Παμπαίδες (γεν. 1999)
4. Μίνι (γεν. 2000)
5. Προμίνι (γεν. 2001-02)
B. Κορίτσια
1. Νεάνιδες (γεν.96-97)
2. Κορασίδες (γεν.98-99)
3. Πανκορασίδες (γεν. 2000-01-02)
Όλοι οι αγώνες του τουρνουά γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ και με την παρουσία επισήμων διαιτητών του συνδέσμου διαιτητών Βορειοδυτικής Ελλάδος.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στο τουρνουά έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς ένας πολύ μεγάλος αριθμός ομάδων από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά σύλλογοι όπως ο ΑΡΗΣ Θεσ/νικης, ΠΑΟΚ Θεσ/νικης, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ Πατρών, ΑΠΟΛΛΩΝ Πάτρας, ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κατερίνης, ΦΑΙΑΚΑΣ Κέρκυρας, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ, ΓΕΑ Αγρίνιου, ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, Άρτα, ΣΧΕΡΙΑ Κέρκυρας, ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας κ.α. και φυσικά όλες οι ομάδες των Ιωαννίνων με πρωτοστατούντα τον διοργανωτή ΑΓΣ Ιωαννίνων.
Η αυξανόμενη δυναμική της διοργάνωσης αναμένεται να προσελκύσει φέτος αυξημένο αριθμό ομάδων και προβλέπεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό τουρνουά. Πρόθεση των διοργανωτών είναι η περαιτέρω αναβάθμισή του σε διεθνές που θα διεξάγεται παράλληλα με τις εργασίες του Camp".

Δεν υπάρχουν σχόλια: