Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ανδρικό τμήμα



 Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η προετοιμασία της ομάδας του ΑΓΣΙ για το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΒΔΕ που θα αρχίσει στις 12 Οκτωβρίου. 
Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία από της 19 Αυγούστου,  με σημαντικότερο προβλήματα την έλλειψη χώρων προπονήσεως. Άλλωστε το μοναδικό  κλειστό γυμναστήριο της πόλης που μπορεί να φιλοξενήσει την ομάδα μας «άνοιξε» στις 26 Αυγούστου. Έτσι σε συνεργασία με τον γυμναστή Γιάννη Τσόνη (που είναι και ο γυμναστής της ομάδας) η προπόνηση περιλάμβανε φυσική κατάσταση ενώ στην συνεχεία ξεκίνησε και το μοντάρισμα της, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει και τα φιλικά παιχνίδια.
Έτσι στα πλαίσια της προετοιμασίας το τριήμερο από Παρασκευή 27 έως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, Ο Φαίακας Κέρκυρας διοργανώνει προπονητικό τριήμερο στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κέρκυρας και η ομάδα μας ο είναι μία από τις συμμετέχουσες. Το προπονητικό τριήμερο διεξάγεται στη μνήμη του αδικοχαμένου μέλους του Δ.Σ του Φαίακα, Πέτρου Δημάκου, με τη συμμετοχή εκτός της δικής μας, του Φαίακα αλλά και των ομάδων της Βόνιτσας και της Νικόπολης.
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Παρασκευή 27/9:
17:30 ΑΣ Βόνιτσα-ΑΓΣ Ιωαννίνων
19:30 Νικόπολη-ΚΕ Φαίακας

Σάββατο 28/9:
17:30 ΑΣ Βόνιτσα-ΚΕ Φαίακας
19:30 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Νικόπολη

Κυριακή 29/9:
10:30 ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΚΕ Φαίακας
12:30 ΑΣ Βόνιτσα-Νικόπολη



Δεν υπάρχουν σχόλια: