Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παιδικό Αήττητος ο ΑΓΣΙ στην επόμενη φάση αλλά με προβλήματα…

Θετικότατη η παρουσία των άλλων δύο ομάδων μας

Περισσότερο από ικανοποιητική ήταν η πορεία των ομάδων του ΑΓΣΙ στην Α’ φάση του παιδικού πρωταθλήματος που τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο ΑΓΣΙ με προπονητή τον Χρήστο Μπέγκα πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αγωνιστικό αλλά πληθώρα άλλων προβλημάτων με κυριότερο το γηπεδικό.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ σε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ και σε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ είχε σαν αποτέλεσμα συχνούς τραυματισμούς αρκετών παιχτών. Η ομάδα στοχεύει να βρει καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς στις επόμενες φάσεις προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Ο ΚΡΟΝΟΣ με προπονητή τον Δήμο Θώμο στελεχώθηκε με ομάδα αμιγώς 99αρηδων και στόχο είχε την καλύτερη κατά το δυνατό προσαρμογή στα δεδομένα του παιδικού πρωταθλήματος εν όψει της επόμενης χρονιάς.
Ο Σπάρτακος, με προπονητή τον Παναγιώτη Κουβάτση αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της Α’ φάσης. Οι αθλητές του τμήματος έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση με τον ΠΑΣ και έχασαν την πρόκριση στην επόμενη φάση στην διαφορά πόντων.
Η κατά το δυνατό μεγαλύτερη και ποιοτικότερη συμμετοχή αθλητών του συλλόγου στα Πρωταθλήματα και τουρνουά των τμημάτων υποδομής αποτελεί σταθερή φιλοσοφία του ΑΓΣΙ παρά την δύσκολη, οικονομικά και όχι μόνο συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: