Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρωταθλητές στο εφηβικό

Γιαννιώτικη υπόθεση ήταν και ο τελικός εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ που έγινε επίσης στο ΔΑΚ Βόνιτσας. Ο ΑΓΣΙ αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑΒΔΕ και θα εκπροσωπήσει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Στον τελικό η ομάδα των Ιωαννίνων επιβλήθηκε με 62-55 του ΠΑΣ Ναυπάκτου, και πανηγύρισε έναν ακόμη αναπτυξιακό τίτλο στην πλούσια συλλογή του.
Οι παίκτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη για μια φορά ακόμη χρήσθηκαν πρωταθλητές εφήβων ΕΣΚΑΒΔΕ επικρατώντας της αξιόμαχης ομάδας ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ , περυσινής πρωταθλήτριας.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος έδειχνε αμφίρροπος εξαιτίας της πολύ καλής περιφέρειας των αντιπάλων μας και τηε ευστοχίας τους. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ φάνηκαν να αιφνιδιάζονται στο πρώτο δεκάλεπτό ( 10-19) . Από το δεύτερο όμως και με ανίκητους τους ψηλούς Μάντζιο, Θειακό και Πάτρα πέτυχαν την ανατροπή και προηγήθηκαν στη λήξη του ημιχρόνου. (29-27).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η πολύ καλή άμυνα έφτασε τη διαφορά στο +10 ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο η εμπειρία έφερε τη νίκη παρά την προσπάθεια των παιχτών της Ναυπάκτου για ανατροπή.
Σκόρερ του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζιος με 17π και τα περισσότερα ριμπάουντ. Πολλή καλή εμφάνιση από τον Άκη Καραμπίνη τον Αλέξανδρο Θειακό τον Καραμπίνα και το Βασίλη Πάτρα.
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας τα χειροκροτήματα της εξέδρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δεκάλεπτα: 10-19 , 29-27 , 45 – 35 , 62 -55.
Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Τσουκανέλης): Γκαραμέρης 3(1), Χαρίσης, Καραμπίνης 14, Μπέλλος Β., Μάντζιος 17, Καραμπίνας 9, Θειακός 10, Πάτρας 9, Κασόλας
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Σαπλάνης, Καπετανάκης 8(2), Αλεξανδρής Β. 8(1), Θεοδώρου 6, Κουμαράκου, Χουλιάρας 12, Γεωργίου, Αδαμόπουλος 4, Αλεξανδρής Ν. 8(2), Δούρος 9, Νούλας, Ασημακόπουλος.













Δεν υπάρχουν σχόλια: