Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παιδικό πρωτάθλημα

Στο ημιτελικό του παιδικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί η παιδική μας ομάδα την Κυριακή αφού «πέρασε» χωρίς αγώνα από τα προημιτελικά. Στην φάση των 8 ήταν να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αμφιλοχίας η οποία δεν κατέβηκε.
Μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ είναι αήττητη, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπήρξαν στην διάρκεια της χρονιάς αλλά και τα γνωστά πολύ σημαντικά προβλήματα (έλλειψη κλειστού γηπέδου, ωρών προπόνησης κλπ).
Αποτέλεσμα των πολλών τραυματισμών ήταν η κάθε φορά διαφορετική ομάδα που αναγκάστηκε να κατεβάζει ο προπονητής κ.Χρηστος Μπέγκας, αλλά η σκληρή και επίμονη δουλειά που γίνεται σε όλο αυτό το διάστημα φαίνεται μέσα στο παρκέ, αφού κατά διαστήματα η ομάδα έχει παίξει καλό μπάσκετ, ενώ συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς.
Την Κυριακή λοιπόν στις 6 μμ αγωνίζεται στο ουδέτερο της Άρτας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου, όπου και φιλοδοξεί να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης για 6η συνεχή χρονιά και να διατηρήσει την παράδοση που θέλει τον ΑΓΣΙ πολυνίκη στην διοργάνωση.
Τελευταίος χαμένος ημιτελικός για τον ΑΓΣΙ στο παιδικό πρωτάθλημα πριν από 7 χρόνια με την φουρνιά των 92-93, όταν 3 μέρες πριν των αγώνα ο Θεόφιλος Γιέπης (το βασικό play maker) είχε σπάσει το χέρι του σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος.
Η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ έχει να αγωνιστεί πλήρης και χωρίς προβλήματα από τις 20 Οκτωβρίου. Σε αυτόν τον αγώνα έπαθε βαρύ διάστρεμμα ο Χριστόφορος Βαγγέλης στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου.
Στην Τρίτη φάση του παιδικού και για τον βόρειο όμιλο ο ΑΓΣΙ έφερε τα εξής αποτελέσματα:

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 62 - 71
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Σ.Κ.ΝΙΚΟΠΟΛΗ 73 - 56
Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 43 - 65
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 82 - 34
ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 - 70
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ 72 - 62

· * Αύριο θα μπει φωτορεπορτάζ από τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: