Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

2η ημέρα του 23ου ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP

Για δεύτερη ημέρα στο 23ο ΖΑΓΟΡΙ Basketball Camp & Tournament το πρωί τα εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ κάνουν τις προπονήσεις και το εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που εφαρμόζεται τόσο στο μπάσκετ όσο και στον τομέα της φυσικής κατάστασης από τους προπονητές - γυμναστές και φυσικά συμμετέχουν στους διαγωνισμούς που γίνονται.
Και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τουρνουά που διεξάγεται ταυτόχρονα με το camp. Πολλά παιχνίδια, καλές και ποιοτικές ομάδες, αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον στην εξέλιξη τους.
Το μεσημέρι ο Τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Πάτρας κ. Τάκης Πετρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, παρουσίασε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και βελτίωσης σε νεαρούς παίχτες (ηλικίας 15-16 ετών), το οποίο περιλάμβανε μία σειρά ασκήσεων για βασικά στοιχεία τεχνικής (πάσα, ντρίπλα, σουτ), έτσι όπως τα έχει διαμορφώσει και παρουσιάσει ο ίδιος σε σεμινάριο του ΣΕΠΚ.
Σύσσωμη η ομάδα προπονητών του Camp παρακολούθησαν το σεμινάριο, ενώ στην συνέχεια ο συνεργάτης του και υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης των παιχτών του Απόλλωνα Petar Petrovic παρουσίασε σειρά ασκήσεων που αφορούν την βελτίωση του σουτ.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι αύριο το απόγευμα στις 6.30 θα βρίσκεται στο camp ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: